Palangos meras Š. Vaitkus ramina sunerimusius gyventojus: pratybos

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Palangos meras Šarūnas Vaitkus savo feisbuko paskyroje dėl žemai skraidančių lėktuvų ramino sunerimusius gyventojus ir paaiškino, kad bijoti nereikia: vyksta pratybos.

 

„Gyventojai sunerimę dėl žemai skraidančių NATO lėktuvų, kurie skrido gan žemai ir vijosi kitą lėktuvą. Sužinojome, kad vyko karinės pratybos. Keista tik, kad niekas apie jas neinformavo nei oro uosto, nei policijos, nei savivaldybės. Žmonės dabar labai jautriai reaguoja, telefonas buvo raudonas. Ramios nakties“, – ketvirtadienio vakarą parašė Š.Vaitkus.

Taip jis sureagavo į vieno vyro įrašą socialiniame tinkle ir po juo pasipylusius žmonių komentarus.

„Kas čia? Pratybos ar vaikosi nelegalą? Jau trečią ratą suka pajūryje ties Karkle, Palanga. Du naikintuvai tiesiog pakibę ant lydimo lėktuvo sparnų. Lydimam lėktuvui naikintuvai signalizavo šviečiančiomis raketomis. Jei ir pratybos, tai vaizdas ne iš maloniųjų (kaip šiais neramiais laikais)“, – socialiniame tinkle rašė vyras.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bomžas

Bomžas portretas
Palangos merui reikėtų atsiprašinėti turgaus prekiautojų. Įteikė dovanėlę, padidino rinkliavą už vietą net 100%. Visi žino kaip turgai merdi ypač žiemą. O gal čia kokio prekybcentrio užsakymas atlaisvinti vietą Palangos cebtre. Ar buvo nors vienas tarybos narys sveiko proto, įvesti beveik 1000€ mokestį už kelių kvadratų plentą ir tik už mėnesį. Kur kitur yra tik 25€ už mėnesį. O turgaus kasininkai pasistatę namus. Po darbo išeina pilnom tašėm

Anonimas

Anonimas portretas
Mokinkites is Klaipėdos gyventoju.. ramūs kaip belgai...

vaitkau kodėl tokia didelė Š raidė

vaitkau kodėl tokia didelė Š raidė portretas
prieš tavo pavarde stovi, kas įdomiausia skraido nato, o atsiprašinėti turi kažkoks kaimo valdininkėlis, nesupratau, tai ką nato poilsiautojų bijo, ar savo spaudos atstovų neturi, kažkaip nesolidu tokiai rimtai organizacijai
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių