Pajūrio baikeriai atidarė sezoną: suvažiavo daugiau nei pusė tūkstančio

Šeštadienio popietę į Klaipėdą suvažiavo per pusė tūkstančio baikerių, kurie šiuo savo sąskrydžiu skelbia sezono pradžią.

Pirmiausia grupė uostamiesčio motociklininkų susirinko Kruizinių laivų terminalo aikštėje, kur vyko visuomenės ir kariuomenės vienybės diena.

„Esame patriotai, turime sąsajų su kariškiais, todėl atvykome pirmiausia čia. Jokiu būdu mūsų negalima lyginti su Rusijos baikeriais „Naktiniai vilkai“. Jie yra politiniai, o mes priešingai – apolitiški, bet patriotiški, o tai yra kitas dalykas“, – neslėpė ne taip seniai iš ekspedicijos „Nuo Baltijos iki Bengalijos“ grįžęs klaipėdietis Aurimas Mockus.

Sudalyvavę visuomenės ir kariuomenės vienybės dienoje, baikeriai susirinko Klaipėdos „Švyturio“ arenos aikštėje, iš kur apie antrą valandą po pietų pajudėjo link senamiesčio.

„Visada mūsų susirenka apie pusė tūkstančio, manau, tiek jų yra ir dabar. Prasuksime keletą ratų Klaipėdos gatvėmis ir važiuosime į Šilutę. Ar žmonės pyksta dėl triukšmo? Jie turėtų suprasti ir mus bent tą vieną dieną. Aišku, rezonansas yra, bet juk šiandien atidarymas“, – šypsojosi A.Mockus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopustas.

Kopustas.  portretas
Nu smagu pasižiūrėti į tuos baikerius..

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Pazvelgi i komentarus ir supranti , jog LT pilna ligoniu ir idiotu, kurie vien komentuodami ,nesvarbu apie ka, patiria malonuma. Svarbiausia vien tai ,jog turi kur pasireiksti .

skaitalas

skaitalas portretas
o apskritai prie ko cia vilkai naktiniai kodel ne hell angels ar bandydos, ir apskritai prie ko cia kariskiai ir someone mockus?? baikeris tai laisve ir pomegis.. ne ta zmogu panasu pakalbino zurnalistas
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių