Orai: bus šilta, bet lietinga

Sinoptikai tikina, kad pajūryje ir kita savaitė bus šiltesnė nei tokiu laiku įprasta. Bet mėgautis šia šiluma bus nedaug progų, nes didžiąją savaitės dalį numatomi lietingi orai, o į savaitės pabaigą stiprės vėjas.

Pasak prognozės, šiandien visą dieną lis, pūs vidutinio stiprumo pietų, pietvakarių vėjas, diena bus vėsi – vos 7–9 laipsniai šilumos.

Sekmadienio orai nuteiks optimistiškiau. Pietvakarių vėjas nebebus toks stiprus, naktį gali truputį palyti, dieną numatomas nežymus lietus, naktį termometrai rodys 6–8, o dieną – 11–13 laipsnių šilumos.

Naktis į pirmadienį numatoma be lietaus, o išaušus visą dieną purkš nestiprus lietutis, naktį oro temperatūra kris iki 3–5, dieną įšils iki 10–12 laipsnių šilumos.

Antradienio naktį ir dieną vėjas vėl stiprės iki vidutinio, naktį bus lietinga, dieną gali nesmarkiai palyti. Bus šilčiau nei ankstesnėmis paromis – naktį – apie 9–11, dieną 12–13 laipsnių šilumos.

Lietingas numatomas ir trečiadienis, nors vėjas aprims, bet lyti turėtų visą dieną. Oras bus toks pat šiltas, kaip antradienį.

Antroje savaitės pusėje nusistovės sausesni orai. Ketvirtadienį lis tik naktį, pūs nestiprus vakarų vėjas, tiek dieną, tiek naktį laikysis apie 10 laipsnių šiluma.

Penktadienį lietus prognozuojamas tik naktį. Dieną šiaurės vakarų vėjas sustiprės iki 10–12 m/s.

Pasak sinoptikų, numatomi orai nedaug tenukryps nuo normos, bet bus šiek tiek šiltesni, nei esame pratę tokiu laiku.


Šiame straipsnyje: oraipajūrisruduo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių