Nori apriboti automobilių ir autobusų greitį Tiltų gatvėje

Klaipėdos senamiesčio gyventojai kreipėsi į Saugaus eismo komisiją su prašymu sumažinti transporto priemonių, važiuojančių Biržos tiltu, greitį iki 20 km/val. Šiam siūlymui pritarta nebuvo.

Ketvirtadienį Saugaus eismo komisijos nariai svarstė senamiesčio gyventojų siūlymą apriboti automobilių ir autobusų greitį Tiltų gatvėje.

Šiuo metu leidžiamas greitis – 30 km/val.

Kaip teigė Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyriausiasis specialistas Vytautas Paukštė, gyventojai skundžiasi kasdien kenčiantys transporto priemonių keliamą triukšmą, vibraciją.

Tiesa, patys minėto klausimo iniciatoriai į posėdį neatvyko.

Anot Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vedėjo Rimanto Mockaus, šiuo metu leidžiamas 30 km/val greitis Tiltų gatvėje yra tinkamas, todėl pokyčiai – nereikalingi.

Bendru komisijos narių sutarimu paliktas dabar galiojantis greitis.

Komisijos pirmininkas Gintaras Neniškis atkreipė dėmesį, kad Biržos tilto būklė nėra gera, todėl jis bus remontuojamas.

„Šiuo metu vykdomos konkursinės procedūros. Tikimės, tilto remontas išspręs triukšmo ir vibracijos problemą“, – pastebėjo G. Neniškis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Memellander

Memellander portretas
Valio lai lieka greitis 30 km/h , bet dar neteko matyti ,kad nors vienas autobuso vairuotojas jo laikytusi. Lekia visi ypač nuo Manto gatvės net nepristabdydami prieš tiltą . Imkitės Gerbiamieji priemonių greičiui kontroliuoti .

Kabina makaronus

Kabina makaronus portretas
Homobetonikai susodinti 30 metų lizde išbūna dėl eurų injekcijos ir kuo didesnių sąmatų, nes procentai nuo jų... Todėl Atgimimo aikštėje dėl muzikinio teatro putplasčio renovacijos šiukšliadėžės imitacijos rekonstrukcijos reikia požeminių garažų statybos iškertant visus medžius ir Danės gatvėje iškertant visus medžius ir Dangės skvere dėl bastionų tilto.... Senamiesčiui amen, o Briuselio pseudoeurų išmušėjui ir Co per regioninės plėtros psiaudoprojektus gerai gyventi bus! (Jie senamiestyje negyvena, todėl visiškai dzin, koks brokas kičas gelžbetoniai stikloidai bus, bele tik įsisavins eurus!)

Ner ka veikt

Ner ka veikt portretas
Kad ten tik autobusams galimas eismas, o jei greiciau leki tai ir ratai sau nurieda
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių