Miesto tarybos salė laukia įvertinimo

Miesto tarybos nariai ketvirtadienį galės įvertinti atnaujintą savivaldybės salę, kurioje organizuojami miesto tarybos posėdžiai.


 

Miesto tarybos nariai ketvirtadienį galės įvertinti atnaujintą savivaldybės salę, kurioje organizuojami miesto tarybos posėdžiai.

Darbus spėta baigti laiku. Trečiadienį vyko paskutiniai – buvo atvežtos ir sustatytos kėdės.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Michailovas tvirtino, kad anksčiau jų nevežta specialiai. Nenorėta, kad kėdės trukdytų kilimo valymui.

„Salė paruošta 99,9 proc. Stalai išdėlioti, viskas išvalyta. Turėtų veikti ir posėdžio tiesioginė transliacija. Buvo atvažiavę specialistai iš Vilniaus atlikti paskutinius derinimo darbus. Jau galime priimti svečius“, – tvirtino pavaduotojas.

A. Michailovas pasakojo, kad atnaujinta salė sulaukė didelio susidomėjimo.

„Domisi ir administracija, ir merija. Svečių tiek, kad turime duris užremti. Neįleidžiame, kad nemindytų švaraus kilimo“, – šmaikštavo pavaduotojas.

Kol kas, pasak pavaduotojo, pastebėjimų dėl atnaujintos salės nesulaukta.

„Kol žmonės nepasėdės, nepasinaudos, nieko negali pasakyti. Laukiame pirmojo tarybos posėdžio. Tada žiūrėsime. Jei pastebėjimai bus protingi, pasitaisysime“, – teigė pavaduotojas.

Savivaldybės salės remontas startavo lapkričio pabaigoje. Darbus atliko konkursą laimėjusi įmonė „Robrona“, kuri įsikūrusi Klaipėdos rajone, Kulių kaime.

Bendrovė darbus pasiūlė atlikti už 49 tūkst. eurų. Tačiau savivaldybei už salės remontą teks sumokėti 10 tūkst. eurų daugiau. To priežastis – atsiradę nenumatyti darbai. Reikėjo nugriauti koloną, kuri stovėjo prie įėjimo, išlyginti grindis.

Iki sausio buvo sušaukti du miesto tarybos posėdžiai. Kol vyko salės remontas, politikams teko rinktis Kultūros fabrike. Ketvirtadienį vyksiančiame miesto tarybos posėdyje bus svarstomi 28 klausimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Bet vis tiek, pas mus daro ir nepadaro iki galo. Projektorių tai galėjo tikrai pakabinti prie lubų. O tai sukriošę politikai jį kelis kartus numes.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Statybininkų darbas geras, tačiau dizaino nulis. Kažkoks prastas euroremontas. Kokia aplinka, kokios mieste idėjos, tokie ir rezultatai. Nesijaučia reprezentatyvumo... Tačiau keisčiausia, kad projektorius ant mažo staliuko su kabančiais laidais, o ekranas konferencinis. Negi nebuvo įmanoma pakabinti projektoriaus prie lubų ir ant sienos įkomponuoti stacionarų ekraną ?

Lape

Lape portretas
Labai gražiai suderintos spalvos, itin klaipedietiškai. Taip pat retas atvejas, kai statybininkai baigia laiku. Pasistengė! Šaunuoliai , ka žadėjo - ištesėjo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių