Meras: Palangai perduota teniso bazė bus atnaujinta gal net kitąmet

  • Teksto dydis:

Vienintelę seną ir nebenaudojamą Palangos kurorte teniso bazę su tribūnomis Vyriausybei balandį perleidus miestui, jo vadovybė tikisi, kad jau kitais metais atnaujinta teniso bazė galėtų atverti duris, rašo portalas lzinios.lt.

„Šiais metais bus rengiamas teritorijos sutvarkymo, rekonstrukcijos techninis projektas. (...) Galbūt kitais metais atnaujinta teniso bazė jau atvers duris“, – sakė Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus.

Pasak jo, teniso bazę buvo nuspręsta perduoti Turto bankui, todėl Palangos valdžia 2017 metais kreipėsi į Vyriausybę.

„Teniso aikštyną planuota atiduoti privatizuoti, o tai reikštų jo sunaikinimą. Verslas, įsigijęs nekilnojamąjį turtą, būtų pastatęs ir pardavęs kotedžus, tai leidžia ir teritorijų planavimo dokumentai. Todėl paprašėme stabdyti šiuos procesus ir teniso bazę nuosavybės teise perduoti valdyti Palangos miesto savivaldybės administracijai“, – kalbėjo meras.

Kurorto Gėlių gatvėje esantis teniso aikštynas priklausė UAB Respublikinei mokomajai sportinei bazei, kurios akcijų paketą valdo Kūno kultūros ir sporto departamentas.


Šiame straipsnyje: tenisasPalangateniso bazė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tenisininke, rasyt ismok... :D

tenisininkas

tenisininkas portretas
Ar priminti Palangos teniso kortų istoriją.Centriniai Palangos teniso kortai visą laiką priklausė miesto savivaldybei,bet kai visai nugyveno ir už blogą priežiūrą kritikavo ne tik tenisininkai,bet visa sporto visuomenė,Palangos savivaldybė kreipėsi į vyriausybę,kad kortai nuostolingi ir miestui nereikalingi,poto buvo atiduoti sporto departamentui.Po daugelio metų vėl sugrįžo teisėtiems savyninkams ir visai miesto ir valstybės teniso bendrumenei,gal šį kartą teniso kortai atgaus buvusį kortų prestyžą ir ilgam pasiliks miestelėnų pamėgta sporto ir poilsio traukos vieta.

KLP

KLP portretas
Bravo valstiečiams
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių