Lietuvos jūrų muziejuje – specialus edukacinis užsiėmimas senjorams

  • Teksto dydis:

Spalis – senjorų mėnuo – Lietuvos jūrų muziejuje įgauna pagreitį!

Ta proga parengtas specialiai senjorams skirtas specialus edukacinis užsiėmimas „Jūra duoda – jūra atima“.

Užsiėmimo metu dalyviai susipažino su akvariumo eksponatais – jūros dovanomis, kurios gerina žmonių gyvenimo kokybę, buitį ir sveikatą. O vandenyno garsai ir tropinių žuvų stebėjimas dalyviams padėjo atpalaiduoti sielą, mintis ir kūną.

Antroje edukacijos dalyje, interaktyvioje ekspozicijoje, senjorai patyrė, kaip jūra moko visada būti pasiruošusiems įvairiems iššūkiams bei artimiau pažino, kad jūra ne tik duoda, bet gali ir atimti.

Programą galima užsisakyti paskambinus tel. +370 659 21 932 arba el. paštu edukacija@muziejus.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Taip ,buvau ten. Labai puikus renginys, puiki edukatorė, puikus aptarnavimas. Nuostabiai praleistas laikas. Nemaloniausiai nuteikė lankytojai moksleiviai: pešėsi, triukšmavo, lakstė, lipo kitiems ant galvų, bet čia ne muziejaus darbuotojų kaltė. Kalti neatsakingi pedagogai, kurie atsivedę pulkus vaikų , neprižiūrėjo jų. Nemačiau jų vaikų tarpe ,vaikai siautė ,darė, ką panorėję. Gerb. pedagogai, išvykus su vaikais į tokią ekskursiją, reikėtų būti atsakingesniems. Juk šitaip ir iki nelaimės netoli.Noriu padėkoti Centrui ir labai maloniai ir rūpestingai Centro darbuotojai, kuri mus lydėjo.

Romualdas

Romualdas  portretas
Noriu dalivauti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių