Lietingų dienų bus mažiau

Sinoptikų duomenimis, priešpaskutinę rugsėjo savaitę sulauksime nemažai lietingų dienų, tačiau nuo savaitės vidurio situacija gali gerėti. Smarkius vėjo gūsius pakeis silpnesni vėjai, bus ir saulėtų dienų.

Šeštadienį protarpiais palis, o rytą neatmetama tikimybė, kad sulauksime ir perkūnijos. Vyraus šiaurės vakarų, vakarų vėjas, kuris sieks 8–13 m/s. Visą dieną temperatūra laikysis apie 15–17 laipsnių.

Sekmadienio naktį lietaus sulauksime mažiau, bet visiškai išvengti nepavyks – tiek naktį, tiek dieną trumpai palis, bet bus daugiau pragiedrulių. Naktį pūs vidutinio stiprumo pietvakarių vėjas, o dieną sulauksime vakarų, šiaurės vakarų vėjo. Naktį temperatūra sieks 9–11 laipsnių, o dieną pakils iki 14–16 laipsnių.

Pirmadienio naktis bus gana debesuota, bus ir trumpo lietaus. Naktį pūs šiaurės vakarų vėjas, kuris sieks 4–9 m/s. Oras atvės iki 8–10 laipsnių. Dieną šiaurės vakarų vėjas pūs iki 7–12 m/s, gali pasitaikyti pavojingų gūsių ir iki 15 m/s. Dieną taip pat protarpiais palis, o temperatūra sieks 13–15 laipsnių.

Antradienį orų pokyčių nesulauksime. Naktį prognozuojamas nedidelis lietus, dieną taip pat ne kartą gali palyti. Sulauksime stipresnio šiaurės vakarų, šiaurės vėjo. Šiluma bus vidutiniška – termometro stulpeliai naktį rodys 8–10 laipsnių, o dieną – apie 13–14 laipsnių.

Trečiadienį srautas iš šiaurės atneš sausesnį orą, todėl lietaus tikimybė sumažės. Sinoptikai negarantuoja, kad lietaus visiškai nesulauksime, bet jo tikimybė bus gerokai mažesnė. Vyraus vidutinio stiprumo šiaurės vakarų, šiaurės vėjas. Temperatūra naktį bus apie 8–10 laipsnių, o dieną – apie 14 laipsnių.

Ketvirtadienį rims vėjas, lietaus tikimybė dar labiau sumažės, pasirodys saulutė. Temperatūra naktį laikysis apie 7–9 laipsnius, dieną šils iki 14–16 laipsnių.

Penktadienio orai bus panašūs į ketvirtadienio. Lietaus tikimybė nedidelė. Pūs nestiprus, pietų, pietryčių vėjas. Temperatūra taip pat bus panaši – naktį rodys apie 7–9 laipsnius, o dieną apie 14–15 laipsnių.


Šiame straipsnyje: orairuduopajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dārgs zoss.

Dārgs zoss.  portretas
Aš suprantu. Bet šiandien oras yra labai gera.

Onė

Onė portretas
Bus mažiau????tai kad nelyja išvis labai sausa
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių