Kretingos ligoninei vadovaus R. Sakalauskas

Konkursą į Kretingos ligoninės direktoriaus pareigas laimėjo buvęs ilgametis Respublikinės Klaipėdos ligoninės vyriausiasis gydytojas Romaldas Sakalauskas.

Dokumentus dalyvauti konkurse iš viso buvo pateikę keturi kandidatai, tačiau konkurse dalyvavo du.

Iš specialiųjų tarnybų gavus informaciją, patvirtinančią patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas, R.Sakalauskas bus paskirtas vadovauti Kretingos ligoninei.

R.Sakalauskas baigė biomedicinos mokslų studijas Kauno medicinos akademijoje, viešojo administravimo specialybę įgijo Klaipėdos universitete. Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje dirbo abdominalinės chirurgijos gydytoju, o pastaruosius beveik 20 metų ėjo vadovaujamas pareigas.

Kretingai sekasi. Kaip visada.

R.Sakalauskas dažnai dalyvauja medicinos srities konferencijose ir mokymuose, taip pat yra aktyvus visuomeninėje veikloje. Jis 2018 m. už nuopelnus medicinos srityje buvo nominuotas "Garbės klaipėdiečio" kategorijoje.

Konkursas šios ligoninės vadovo pareigoms buvo skelbtas po to, kai baigėsi šios įstaigos vadovės Ilonos Volskienės kadencija.

Kretingos rajono meras Antanas Kalnius džiaugėsi konkurso rezultatais.

Antanas Kalnius / Vytauto Liaudanskio nuotr.

"Pandemija mums niekada nebuvo baisi. Buvusi ligoninės vadovė I.Volskienė įstaigai vadovavo 15 metų. Mes buvome labai patenkinti šios specialistės darbu. Bet kadencija baigėsi. Konkursą laimėjo kitas stiprus vadovas. Kretingai sekasi. Kaip visada", – teigė Kretingos meras.

Skelbiant konkursą buvo viešinta, kokio atlyginimo gali tikėtis įstaigos vadovas. Mėnesinio darbo užmokesčio pastoviosios dalies dydis siekia 3 870,42 euro. Kintamosios dalies dydis iki 2022 m. balandžio 30 d. imtinai – 20 proc. mėnesinio darbo užmokesčio pastoviosios dalies dydžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užteks merdėt

Užteks merdėt portretas
Gal išjudins ta provincija, ar nėra jie ten perdaug pamiršti ir atsipalaidavę..

.

.  portretas
O taip, tikrai nuostabus vadovas, kuris savo darbuotojus per susirinkimus ant trijų raidžių siuntinėdavo Klaipėdoje. Taip pat algas paskistydavo taip, kad pensijoms mažiau skaičiuotusi - pusę bazinės algos rašydavo kaip priedus už darbo krūvį ar išsilavinimą. Sėkmės jums su tokiu vadovu..

Irena

Irena portretas
LIGONINĖ LAIMĖJO NUOSTABŲ VADOVĄ.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių