Klaipėdos universitetinėje ligoninėje – nemokamos patikros dėl melanomos

  • Teksto dydis:

Melanomos dienos proga Klaipėdos universitetinės ligoninės medikai gegužės 5-6 dienomis tradiciškai kviečia gyventojus, kuriems nerimą kelia apgamai, išsitirti dėl melanomos.

Klaipėdos universitetinės ligoninės Infekcinių ligų departamento vadovė gydytoja dermatologė Jolanta Česienė akcentuoja, kad akcijos, prisidedančios prie ankstyvos odos vėžio, sukeliančio didžiausią mirtingumą – melanomos diagnostikos, padeda įveikti šią klastingą ir vis labiau grasinančią ligą. Ja kasmet Lietuvoje suserga virš 300 žmonių, iš jų trečdalis miršta.

Ateiti pasitikrinti gali bet kokio amžiaus žmonės – ir apdraustieji sveikatos draudimu, ir ne. Ši akcija rengiama nemokamai. Tereikia vieno – užsiregistruoti ligoninės išankstinės registracijos telefonu. Registruotis negali sergantys COVID-19, esantys saviizoliacijoje ar karščiuojantys asmenys. Neužsiregistravę žmonės nebus priimami. Registracija prasidės balandžio 30 d. (penktadienį) telefonu 8 46 410000.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Afiora

Afiora portretas
Tai jau tikrai pasityčiojimas , nuo pat 8 ryto pastiviai užimta,nukeltas ragelis ir tiek, ....tos neva akcijos galimai yra pinigų plovimas! Kelis savus pacijentus patikrins, o trimituos kad aptarnavo šimtus, ir, žinoma, nepamirš nusirašyti tūkstančius euriukų!!! .... žinomi metodai ir nieko naujo,tik kam dar piktinti žmones!

Pranciškus

Pranciškus portretas
Tikra melagystė. Rašė, kad registruos balandžio 30 dieną. Paskambinau 10-tą valandą (po ,,visos registruotojos užimtos, prašome palaukti), pasakė, kad jau registracija baigta. Kam apgaudinėti žmones?!!

senjoras

senjoras portretas
Šiandien 1 val skambinau į registratūrą. Nuo 8 val ryto Iš mobilaus skambinau 56 kartus.visą laiką rodė užimta nors keletą keletą kartų pavyko prasiveržti ir išgirsti kad visos darbuotojos šiuo metu užimtos.po 5 min stotis atjungdavo automatiškai. Pagaliau 9 val buvo atsiliepta ir pranešta kad nėra talonų. Čia kažkas negerai kad 16 talonų buvo išdalinta ir tik po 1 val galėsi gauti atsakymą kad talonų nebėra pas gydytoją. Bloga vadyba ir lankytojų aptarnavimas. Tik nervų ir nuotaikos gadinimas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių