Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriumi paskirtas G. Neniškis

Penktadienį, gegužės 3-čiąją, Klaipėdos politikai balsų dauguma patvirtino naująjį savivaldybės administracijos direktorių, kuriuo tapo viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ vadovas Gintaras Neniškis.

Po ilgų paieškų, kas galėtų užimti Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus postą, apsistota ties G. Neniškio kandidatūra. Vienas pagrindinių motyvų – ne tik didelė administracinio darbo patirtis, bet ir jo nepriklausymas jokiai partijai.

Antrajame naujai išrinktos Klaipėdos miesto tarybos posėdyje dalyvavo 26 nariai iš 31. G. Neniškio kandidatūrai pritarė 20 politikų (nors valdančiąją daugumą sudaro tik 17 tarybos narių ir vienas jų – Artūras Razbadauskas, posėdyje nedalyvavo), 5 balsavo prieš ir vienas susilaikė.

G. Neniškio lojalumą ir veiklos skaidrumą patikrinus specialiosioms tarnyboms, jam leista dirbti su įslaptinta informacija.

Ilgametis „Klaipėdos keleivinio transporto“ direktorius labai lakoniškai pristatė savo naują programą ir daugiausiai klausimų sulaukė iš buvusių savivaldybės administracijos vadovų, tarybos narių – Sauliaus Budino ir Alinos Velykienės.

„Nesu kalbų sakytojas, esu darbų darytojas“, – nedaugžodžiavimą paaiškino G. Neniškis.

G. Neniškis savo pareigas pradės eiti nuo gegužės 23 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viltis.

Viltis. portretas
išsklaidykite budino gaują

tragedija

tragedija portretas
liberalai sunaikins Klaipėda

Nelaimė

 Nelaimė portretas
G. N. nesugebėjo iki t šiol autobusų tvarkaraščiu normaliai sudaryti..
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių