Klaipėdos rajono savivaldybė: palaikome baltarusių laisvės ir demokratijos troškimą

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajono savivaldybė jungiasi prie akcijos „Laisvės kelias“ ir rugpjūčio 23 dieną naujoje, gyvoje grandinėje kviečia palaikyti laisvės trokštančius Baltarusijos žmones.

„Prisiminimai, kaip mes drauge su kitomis Baltijos šalimis prieš kiek daugiau nei 30 metų stovėjome susikibę rankomis ir kovojome už savo laisvę, neleidžia likti nuošalyje ir širdimi nematyti to, ko siekia baltarusių tauta – norą ir apsisprendimą gyventi demokratiškoje ir žmogaus teises gerbiančioje šalyje“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Todėl Klaipėdos rajono savivaldybė, išreikšdama palaikymą ir solidarumą kaimyninės valstybės gyventojams, organizuoja nemokamą žmonių nuvežimą ir parvežimą į „Laisvės TV“ vykdomą akciją bei kviečia kartu su tūkstančiais lietuvių stoti į gyvą grandinę nuo Vilniaus Katedros aikštės iki Baltarusijos pasienio.


Svarbi informacija, norintiems dalyvauti „Laisvės kelyje“:

– Klaipėdos rajono gyventojai į mums skirtą sektorių Minsko plente tarp Sirvydų ir Kuosinės antrojoje linijoje bus vežami autobusu.

– Vietų skaičius ribotas, todėl būtina registracija. Registracijos formą rasite čia https://bit.ly/31fmMeh.

– Jeigu turite, pasiimkite su savimi Lietuvos ir/ar Baltarusijos vėliavas. „Laisvės kelio“ spalva – balta, todėl organizatoriai kviečia pasipuošti baltais rūbais.

– Dėl savo ir kitų saugumo renginio metu dėvėkite apsaugines kaukes ir pirštines.

– Išvykimo vieta ir laikas: Sekmadienis 14 val. Sporto centro automobilių stovėjimo aikštelės šalia „SwedBank“ banko (Klaipėdos g. 19, Gargždai).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir gavosi šnipštas. Prezidentas Lukašenka valdo toliau, o iš jūsų trydos jokios naudos...

!!!

!!! portretas
Pagaliau aiškėja kaip Tapinas per dieną uždirba tūkstančius dolerių.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Didelius pinigus į Baltarusijos propagandos laužą metė Trampas.Jo nurodymu nemažesnius pinigus meta ir Lietuvos valdžiukė, be muilo lysdama Trampui, kad šis nematytų kaip Lietuvos turtą prichvatina laikina valdžiukė.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių