Klaipėdos policininkai geriausios komandos konkurse liko ketvirti

  • Teksto dydis:

Geriausios Lietuvos policijos pareigūnų komandos konkurse – Klaipėdos apskrities komanda užėmė ketvirtą vietą.

Šiemet Geriausios Lietuvos policijos pareigūnų komandos konkurso nugalėtojais tapo Marijampolės apskrities VPK komanda. Antrą vietą užėmė Kauno apskrities VPK, trečią – Vilniaus apskrities VPK pareigūnai. Klaipėdos apskr. VPK komanda – Plungės rajono policijos komisariato viršininkas Gintautas Pocevičius, Prevencijos skyriaus pareigūnai Sandra Čepauskė ir Ernestas Darginavičius, Mobiliojo būrio vyriausiasis patrulis Rokas Norkus – užėmė garbingą ketvirtą vietą.

Trakų rajone tris dienas trukusiame konkurse šiemet varžėsi dešimt geriausių šalies pareigūnų komandų iš visų apskričių. Policijos pareigūnai varžėsi šaudymo, teorijos, taktikos, reagavimo įvykio vietoje, orientacinėje, ekstremalaus vairavimo rungtyse, konkurso metu jiems teko operatyviai spręsti ir netikėtas užduotis. Kova buvo itin įtempta – nuo trečios vietos laimėtojų klaipėdiečiai atsiliko tik puse taško. Geriausius rezultatus Klaipėdos apskrities VPK komanda pasiekė taktikos įvykio vietoje ir orientacinėje rungtyse.

Šiemet geriausių šalies pareigūnų konkursas vyko jau 25 kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bet mieste tai bardakas

bet mieste tai bardakas portretas
dirbant gatvėje būtų daugiau naudos, ir šiaip kiek tuose kabinetuose sėdi,kai gatvėse pažeidimų krūvos

KLP

KLP portretas
pats kieciausias mentas su minkstais papais

Sveikinu, bet...

Sveikinu, bet... portretas
Gražūs, jauni , sportiški. Ir pasiekimai geri. O miesto gyventojams kas? Ar matysime juos gatvėje patruliuojančius , ar ateis, padė, kaip anskčiau įgaliotiniai? Liūdna... Visi sportuoja, o kas saugo, kas kasdien mums padeda nuo triukšmingų kaimynų, sukčių chuliganų? Anuometinių komisarų, puikių tyrėjų, kriminalistų, eilinių įgaliotinių pavardes žinojom. O darbar tik "rembo" stiliaus herojai Anglijoje i ir ekskomisarai su guminėmis 'šliurėmis" Tenerifėje prieš akis iškyla.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių