Klaipėdoje – atsinaujinimo metas: ketina rekonstruoti septynias senamiesčio gatves

Atnaujinti planuojamoms septynioms senamiesčio gatvėms bandoma gauti statybą leidžiančius dokumentus ir tuomet siekti ES lėšų. Tiesa, vos pateikus popierius minėtam leidimui įgyti, dėl dalies sutvarkyti norimų gatvių buvo gauta pastabų.

Klaipėdos savivaldybė siekia gauti statybos leidimus septynių senamiestyje esančių gatvių rekonstrukcijai.

Atnaujinti norima Teatro, Žvejų, Sukilėlių, Didžiąją Vandens, Vežėjų, Aukštąją ir Daržų gatves.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo vyriausioji patarėja Inga Kubilienė aiškino, kad yra parengti šių gatvių atnaujinimo projektai ir bandoma gauti statybą leidžiančius dokumentus.

Sulaukus jų bus galima teikti prašymą gauti ES pinigų.

Daliai gatvių statybos leidimą tikimasi gauti jau šiomis dienomis, o dėl dalies po pirminio pateikimo buvo sulaukta pastabų.

Todėl projektai buvo pakoreguoti ir teikiami iš naujo.

Tikimasi, kad ir šiems projektams pavyks gauti statybą leidžiančius dokumentus iki šio mėnesio pabaigos. Tokiu atveju bus suspėta pateikti paraišką dėl europinių pinigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>

> portretas
O kur "dingo" Uosto-Nemuno gatviu grindinys(brukas)?

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
PRIEŠ 50 METŲ iš senamiesčio buvo išimti puikūs gatvės akmenys ir sudėti į Joniškio kapinių grindinį. Praėjo daug metų sumažėjo mašinų srautas Joniškio kapinėse. Todėl verta sugražinti akmenis iš kapinių į senamiestį kuris vėl pasipuoš ir žmonėms bus malonu vaikščioti jo gatvėmis.

Rimantė

Rimantė  portretas
Taigi DARŽŲ GATVĘ PRIEŠ KOKIUS TREJETĄ METŲ NAUJAI PERGRINDĖ !!! NEMOKŠIŠKAI PACHALTŪRINO, PRIĖMĖ DARBUS KAIP NEPRIEKAIŠTINGAI ATLIKTUS ! KAS TOKIE TIE SPECIALISTAI??? ŽURNALISTE , DUOK VISUOMENEI JŲ PAVARDES !!!
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių