Klaipėda užsidarė šventėms: prie blokpostų – milžiniškos automobilių eilės

  • Teksto dydis:

Kūčių išvakarėse Klaipėdoje vėl pradėjo veikti policijos blokpostai. Gyventojai raginami be būtinos priežasties nevykti į kitą savivaldybę ir likti namuose. Visgi nusprendusiems keliauti, teks apsišarvuoti kantrybe.

Socialiniame tinkle „Facebook“ vairuotojai dalijosi nuotraukomis, kuriose užfiksuotos prie patikros postų nusidriekusios eilės automobilių.

Portalas primena, kad į Klaipėdą, esant būtinybei, gyventojai gali patekti per per Liepojos g. (Kalotės kryptis, postas ties Medelyno g. – Šilojų g. sankryža), Girulius, Pajūrio g. (Tauralaukis), Liepų g., Tilžės g., Vilniaus plentą, Rimkus (postas ties Rimkų g. – Lanko g. sankryža).

Taip pat, įvedus šalyje karantiną, į Klaipėdą patekti draudžiama į Kairių gatvę iš žvyruotų keliukų, Klemiškės gatve nuo Palangos plento, iš Žaliojo slėnio į Vėjo g. (Tauralaukis), per LEZ teritorijoje esančią Švepelių g., vedančią į Rimkų gatvę.

Karantinas šalyje įvestas gruodžio 16 dieną, siekiant sumažinti koronaviruso plitimą šalyje. Taip pat paskelbti judėjimo ribojimai tarp savivaldybių, o vis tiek norintys keliauti privalės policijos pareigūnams pateikti dokumentus, įrodančius kelionės būtinybę.

Pasak vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės, švenčių metu ir savaitgaliais šalyje veiks 250 judėjimo kontrolės postų.

Policijos postai veiks nuo gruodžio 23 dienos 13 valandos iki gruodžio 27 dienos 21 valandos ir nuo gruodžio 31 dienos 13 valandos iki sausio 3 dienos 21 valandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2 Klaipėda

2 Klaipėda portretas
Į Gargždus važiuok - ten tavo mokesčiai plaukia...

Klaipėda

Klaipėda portretas
Kaip gyvenanties Kairiuose apsipirkti maistu ,kai vienintelis keliukas-žvirkelis užblokuotas?

Namučiai

Namučiai portretas
Palanga kaip išmirusi, miela, tuščia. Tupėkite namie, nes virusias tikrai bombarduoja. Pagarba Policijai. Ji vargsta postuose, o jūs kaip tame sovietų eilėraštyje: "...mes sotūs, laimingi, šiltai aprengti..."Nėra ko kniaukti.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių