Kalėdinėje Palangoje atsigaus ir kūnas, ir siela

  • Teksto dydis:

Jau gruodžio 2-ąją Palangoje, šalia kurhauzo, ryškiausiomis spalvomis suspindės ir laiką iki didžiųjų švenčių ims skaičiuoti pagrindinė miesto eglė.

Kuponas – geriausia dovana

Žaliaskarė ir įvairiais šventiniais renginiais perpildytas kalendorius – tarsi priminimas apie dovanas, kurių pirkimą ne vienas atideda paskutinei minutei. Taip į pirkinių krepšelius, o vėliau ir į spintas keliauja trys poros kojinių su besmegeniais, du puodeliai, tiek pat arbatos rinkinių ir rankų kremas.

„Dovanokite ne daiktus, o emocijas – pietus arba gurmanišką vakarienę, nakvynę viešbutyje arba SPA procedūrą, bilietą į koncertą arba parodą. Suplanuokite vieną dieną arba parenkite kelių dienų planą pajūryje“, – Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos atstovai neabejojo, kad tai padaryti nebus sunku.

Kiekvienas Palangos sveikatingumo kompleksas ir apgyvendinimo įstaiga turi paruošusi dovanų kuponus, kurie išspręs šventinį galvosūkį, pradžiugins artimuosius ir jus pačius.  Neturintiems minčių, kokį kuponą rinktis, bus pasiūlytos populiariausios Kalėdų dovanų idėjos, kurios kasmet būna skirtingos.

Populiaru įmonių šventės

Pasak Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos atstovų, kalėdiniu laikotarpiu dovanų kvietimai yra labai populiarūs. Žmonės juos perka savo artimiesiems ir mylimiesiems, įmonės – savo klientams ir partneriams. Vieni dovanoja konkrečią paslaugą, kiti – konkrečią sumą. Pastarojo varianto pasirinkimas dovanos gavėjui suteikia kur kas didesnių pasirinkimo galimybių. Žmogus pats gali spręsti – nurodytą pinigų sumą išleisti apgyvendinimo paslaugai ar procedūroms, kurių Palangos viešbučiuose yra labai daug. Pradedant klasikiniais masažais, įvyniojimais, baigiant turkiško hamamo ritualais, aparatinėmis procedūromis, unikalia vandens terapija, tailandietiškais, ajurvediniais ir masažais su gintaru.  Dovanų kuponai – puikus pasirinkimas, nes džiaugsmą žmogus patiria  du kartus. Pirmiausiai jį gavęs, o antrą kartą tada, kai atvyksta išnaudoti. Nesikrimskite, jei dovana negalėsite pasinaudoti gruodį! Kiekviena apgyvendinimo įstaiga ar sveikatingumo kompleksas lanksčiai derinasi prie klientų, todėl pasimėgauti procedūromis ar nakvyne galėsite per artimiausius dvylika mėnesių. 

Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos atstovai pastebėjo, kad kalėdiniu laikotarpiu įmonės savo darbuotojus vis dažniau džiugina ne tik dovanų kuponais, bet ir kalėdiniais vakarėliais pasirinktoje apgyvendinimo įstaigoje ar sveikatingumo komplekse. Tai kolektyvą sujungia bendrystei, dovanoja nepamirštamų akimirkų, padeda nusimesti besibaigiančių metų nuovargį ir įgauti naujų jėgų naujiems darbams. Todėl tebesukantys galvas, kaip atsidėkoti kolektyvui už pastangas ir rezultatus, turėtų apsvarstyti šį variantą.

Drieksis desertų kelias   

Visus metus skubėjusius, automobiliuose pietavusius ir ten pat kavą gėrusius žmones Palanga kvies pasitikti visiškoje ramybėje ir neskubant. Miesto restoranuose, kavinėse ir baruose jūsų lauks ne tik pamėgti, ne kartą ragauti patiekalai, bet ir ypatingi šventiniai pasiūlymai – tuno tartatas su mandarinais, prancūziška bulvė su lietuviškomis miško gėrybėmis, lašiša su daigintais kviečiais ar šokoladiniai putėsiai su spanguolėmis. Todėl iš anksto pasirūpinkite ne tik gurmanišku dovanų kuponu, bet ir staleliu. Beje, ypatingo dėmesio šventiniu laikotarpiu sulauks ir smaližiai. Pasinaudoję specialiu kalėdinių desertų žemėlapiu, jie bus kviečiami stabtelėti skirtingose Palangos maitinimo įstaigose ir pasimėgauti skaniausiomis varškės spurgytėmis, šiltomis bandelėmis su cinamono dulksna, glaistu lietomis meduolinėmis eglutėmis ar kakava su pieno puta ir zefyrais. Skoniai padės pažadinti vaikystės prisiminimus ir kurti naujus, tad restoranų atstovai neabejoja, kad saldusis nuotykis įtrauks net ir ne smaližius.


Šiame straipsnyje: PalangaKalėdinė Palanga

NAUJAUSI KOMENTARAI

kiekvienam savo

kiekvienam savo portretas
Nepavydėkite.Pagal kišenę ir poilsis.

Anonimas

Anonimas portretas
dar neuzdare ? pats laikas uzdaryti + Neriga

Anonimas

Anonimas portretas
atsigaus ir BY.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių