Fontanai uostamiestyje ims šniokšti Motinos dieną

Atšilus orams klaipėdiečiai miesto skveruose ir aikštėse pasigedo fontanų čiurlenimo. Juos įjungti žadama pirmąjį gegužės savaitgalį.

Šį sezoną Klaipėdoje šniokš tik penki fontanai: Anikės, esantis Teatro aikštėje, Debreceno ir Pempininkų aikštėse, Karlskronos aikštėje bei šalia miesto rotušės stovinčio "Žvejo" paminklo.

Ir vėl neveiks avariniu tapęs prastos būklės Danės skvero fontanas, taip pat nebus įjungtas prie "Meridiano" esantis fontanas "Laivelis".

"Fontaną prie "Meridiano" remontuosime. Šią ar kitą savaitę turėtume pradėti darbus", – sakė Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Įjungti visus fontanus mieste užtrunka, darbininkams reikia techniškai juos paruošti naujam sezonui, tinkamai sureguliuoti, sudėti visus purkštukus.

Fontanus Klaipėdoje prižiūri bendrovė "Ecoservice".

Paprastai miesto fontanai klaipėdiečius džiugina iki spalio pradžios, kol prasideda šalnos.


Šiame straipsnyje: fontanasMotinos dienafontanai

NAUJAUSI KOMENTARAI

bliamba

bliamba portretas
kazkada prie DanGe buvo fainas fontanas -"3 gulbes" ! (net , foto dar turiu, kur mes -pacaniukai,Antoska(Antanas) Genka(Gediminas) ir AS .. su vaiku laiveliais.. prie to fontano stovejom.. Kas buvo- to daugiau.. nekada nebus.!

Nemokšos ir dvejetukininkai

Nemokšos ir dvejetukininkai portretas
Na, ir žurnalistė! Dangės skvero fontanas valdžios jau seniai sugriautas Vietoje jo - trinkelės. Ar galima pasitikėti spauda? Niekinga, liūdna ir apmaudu.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Asku cia viskas tas vaikeliai buvo labai seniai, siandiena as net nelabai suprantu ka visa tai reikia, bet prisimenu ta anikes skulpturos vaizda
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių