„Didžioji kalėdinė Klaipėdos mugė“ – jau šį savaitgalį

  • Teksto dydis:

Gruodžio 18–19 dienomis „Švyturio arenoje“ vyks „Didžioji kalėdinė Klaipėdos mugė“. Ta proga arenoje susiburs kone 250 skirtingų kalėdinių dovanų, aprangos ir aksesuarų kūrėjų bei maisto gamintojų, garsėjančių išskirtinės kokybės gaminiais.

Pasak organizatorių, mugės metu Klaipėdos gyventojai bei miesto svečiai, užsukę į „Švyturio areną“, turės išskirtinę progą atrasti džiuginantį kalėdinių prekių asortimentą: dovanų idėjas, puošmenas namams, rankų darbo papuošalus ir aksesuarus, naujausias aprangos kolekcijas šventėms bei prekes vaikams.

„Šventinę atmosferą kurs kone 250 skirtingų maisto, mados ir grožio prekių ženklų atstovų, susibursiančių po vienu stogu“, – teigia renginį organizuojančios bedrovės „Festivus“ direktorius Andrius Kazlauskas.

Anot jo, didžioji dalis kalėdinės mugės Klaipėdoje dalyvių – lietuvių kūrėjai ir autoriai, ypatingą dėmesį skiriantys aukštai prekių kokybei užtikrinti. Tad mugės lankytojai turės progą mėgautis ne tik itin gausiu prekių asortimentu, skirtu Kalėdoms, bet ir susipažinti su jo kūrėjais, kurie patys dalyvaus renginyje.

Savo kūrybos darbus siūlys ir gausus būrys grožio prekių ekspertų, padėsiančių išsirinkti labiausiai klientų poreikius atitinkančias prekes. Neliks užmiršti ir vaikai – jiems gaminius siūlo ne vienas mugėje dalyvausiantis prekės ženklas, itin didelį dėmesį skiriantis patogiems, judesių nevaržantiems drabužiams bei ekologiškiems žaislams kurti.

Mugės lankytojus pasitiks ir tradicinių bei gurmaniškų maisto produktų asortimentas. Jame: natūralūs aliejai, prieskoniai ir pagardai, naminė duona, pyragai, sūriai, veganiški gaminiai, imunitetą stiprinantys medaus bei šaltalankių produktai, puikiai tinkantys dovanoti. Taip pat – rūšinė kava, arbata bei skanėstai vaikams.

Arenoje įsikursiantys prekybininkai lankytojus džiugins ir siūlydami graikiškus, itališkus, gruziniškus maisto produktus, paįvairinsiančius šventinį stalą.

Tuo tarpu kalėdinės mugės lankytojai, išsiilgę šilumos ir jaukumo namuose, galės atrasti ir namams skirtą asortimentą – tuo rūpinasi rankų darbo aksesuarus iš vilnos kuriantys, rankų darbo žvakes bei natūralius namų kvapus gaminantys prekių ženklai.

„Didžioji kalėdinė Klaipėdos mugė“ vyks gruodžio 18–19 d., nuo 10 iki 18 val., „Švyturio arenoje“. Įėjimas į mugę – nemokamas!

Mugės organizatoriai primena, jog vykdant Vyriausybės sprendimą dėl COVID-19 situacijos valdymo šalyje, uždarose patalpose organizuojamuose renginiuose dalyvaujantys asmenys privalo turėti galimybių pasą. Tad lankytojus ragina nepamiršti jo turėti drauge su savimi.

Jeigu jaučiate bet kokius su COVID-19 susijusius negalavimus, prašome į mugę nevykti. Saugokime vieni kitus!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Sendario turguje pilna visokiausių gerybių ir nereikia jokių pasų, taigi ne beda tiems, kurie neturi paso ir negali laisvai apsipirkti.Ramių švenčių.

pensininkė

pensininkė portretas
tik pasakui nesiskūskite kad didelis covido užsikrėtimas ir kalti neskiepyti

Kokia laime

Kokia laime portretas
Neturint paso,nebus minios žmonių,visiems gerai,ir turintiems ir neturintiems,tik prekybininkams ....ne kas...jiems liūdnoka.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių