Avarinė situacija: brito vadovaujama gauja užgrobė parodos „Robotų miestas“ patalpas

  • Teksto dydis:

Jau kelias dienas trys dešimtys tarnybinių ir humanoidinių robotų nieko neįleidžia į Taikos prospekte 56 esančią parduotuvę.

Mūsų korespondentams, susisiekusiems su robotais, pavyko sužinoti, kad išmaniosios mašinos žada atnaujinti įėjimą į patalpas nuo rugsėjo 5 dienos, tuo tarpu jie ketina imti mokestį – 11 eurų suaugusiam, 9 eurus vaikui, robotus žada įleisti nemokamai.

Ekspertams pavyko nustatyti keletą robotų, kurie perėmė pastatą. Panašu, kad Peperis, prancūzų-japonų kilmės humanoidas, vadovauja robotų gaujai. Anksčiau jis buvo matomas Japonijos  ir kituose didžiuosiuose pasaulio oro uostuose. Išvaizdus robotas slepia įvairius talentus, pradedant šokiais ir dainavimais, ir baigiant lengvais kontaktais su visų tipų žmonėmis ir robotais. Nenuostabu, kad kiti robotai jį sekė.

Kiti gerbiami robotai-nusikaltėliai yra „Ricky“ ir „Matthew“. Juos sukūrė Rusijos kūrėjai – ir niekas nežino tikrųjų šių mašinų paskirties. Jie sugalvojo būti robotų durininkais. „Matthew“ – modifikavimo robotas sutiktas vieno Maskvos universiteto profesorių tarpe, kitas dirba Kataro medicinos centre, o trečiasis spaudė ranką V. Putinui. Akivaizdu, kad jų galimybės viršija reikalavimus durininkams, o tai rodo slaptą šių modifikacijų kūrimo prasmę.

Robotas-masažuoklis visus masažuoja, o Mekanoidas „duoda penkis“. Akvariume robotų gauja laiko robotą-žuvį, jie sako, kad su ja atlieka eksperimentą – mato, kiek ratų ji sukasi savo būste per dieną.

Juokingi robotai net linksmina save. Kas valandą jie organizuoja robotų teatrą, kur verčia šokti mažesnius robotus ir atlikti akrobatinius triukus.

Ekspertai labai prašo visų klaipėdiečių susisiekti su robotais (ypač vaikus), kad sužinotų jų tikrąsias funkcijas, taip pat padėtų įgaliotiems asmenims užmegzti kontaktą su jais. Tokiu atveju buvusios „Elektromarkt“ parduotuvės pastatas bus atlaisvintas rugsėjo 27 d.

Taigi, padėkite užmegzti ryšį su robotais buvusioje „ElektroMarkt“ parduotuvėje Taikos pr. 56 (kitapus gatvės nuo „Akropolio“) rugsėjo 5–27 d. Geriau iš anksto sumokėti už įėjimą į parodą "Robotų miestas" svetainėje robotumiestas.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senuks

Senuks portretas
11€ čia turtingems bet turtingi nemēto piningu

LKL

LKL portretas
Tu su poetine įžvalga,išmok rašyti be klaidų,tik tada kišk savo trigrašį į komentarus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių