Automobilį apgadinusį asmenį sulaikyti padėjusiam klaipėdiečiui – pareigūnų padėka

  • Teksto dydis:

Laikinai Klaipėdos miesto policijos komisariatui vadovaujantis Albinas Misevičius padėkojo ir policijos suvenyrų įteikė klaipėdiečiui Germanui, kuris uostamiesčio pareigūnams padėjo sulaikyti automobilį apgadinusį asmenį.

Rugsėjo 3 d. vakare automobiliu namo grįžęs klaipėdietis pastebėjo, kad nepažįstamas vyras nudaužė kieme stovėjusio automobilio BMW veidrodėlį ir  šalinasi iš įvykio vietos.

Pilietiškas klaipėdietis nedvejodamas apie įvykį pranešė pareigūnams ir leidosi sekti galimą pažeidėją. Šiam ketinant sėsti į taksi automobilį, Germanas vairuotojui riktelėjo, kad jo nevežtų, nes šis klientas gali būti nusikaltęs, o atvykusiems pareigūnams nurodė, kur link galimas pažeidėjas nuėjo ir bandė pasislėpti.

Policijos pareigūnai sulaikė 1983 metais gimusį galimai automobilį apgadinusį vyrą, kuriam buvo nustatytas lengvas neblaivumo laipsnis.

Apgadinto BMW savininkas patirtą žalą įvertino 230 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo (pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 straipsnį).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lauris

Lauris portretas
Turėtų būti gėda su tokiu fotkintis kaip a.misevicius yra o..s

Lauris

Lauris portretas
Taip tas Germanas lenda į subine kaip krapštukas iskrypeliu

Tesiig

Tesiig portretas
Dieve, dieve tas Germanas visur lenda, niekas jam galvos dar nenusuka.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių