Metų pabaiga Parodų rūmuose – nesibaigiančiam kūrybiškumui

  • Teksto dydis:

KKKC Parodų rūmai (Didžioji Vandens g. 2, Klaipėda), artėjant 2016 metams, kviečia nesiliauti keliavus meno pažinimo ir kūrybos labirintais bei ieškoti ryšių tarp vizualiųjų ir konceptualiųjų menų.

Apsilankę R. Treigio retrospektyvinėje parodoje „Teritorijos: fotografijos 1987–2015“ ir Lietuvos fotomenininkų sąjungos organizuotoje parodoje „Lietuvos fotografija: vakar ir šiandien. Šiandienos atodangos“, nepamirškime idėjų generavimo bei eksperimentavimo kūrybinių užsiėmimų metu. Kviečiame registruotis suaugusiųjų, jaunimo, moksleivių grupes į edukacines ekskursijas ir alternatyvias edukacines veiklas.

Alternatyvi edukacinė veikla:

Kūrybinis užsiėmimas „Keramika ne smaližiams. Įspaudas“; teminis žaidimas „Paveikslų dėlionės“; edukacinis užsiėmimas „Monotipija tarp fotografijos ir tapybos“.

Baigiantis Senjorų metams, skirsime dėmesio ir vyresniosios kartos bendruomenėms. KKKC Parodų rūmai kviečia senjorų grupes apsilankyti ir dalyvauti pažintinėse ekskursijose po gruodžio mėnesį veikiančias parodas bei jaukiai praleisti laiką nemokamų kūrybinių užsiėmimų metu.

Gruodžio 11 d. “Monotipija. Nertiniai” – grafikos kūrybinis užsiėmimas (7–10 asmenų grupei).

Gruodžio 17 d. “Tekstilė + gobelenas” – kūrybinis laisvos saviraiškos užsiėmimas (7–10 asmenų grupei).

Registruotis iš anksto el. paštu edukacija@kkkc.lt arba telefonu (8 46) 313691, 8 602 21167.

Šeimų ir jaunimo savaitgaliai

Paskutinio šių metų mėnesio kūrybinė veikla šeimų ir jaunimo savaitgaliais dedikuota šviesai. Kad nekamuotų ilgiausių naktų tamsuma ir įsileistume šventinių nuotaikų pliūpsnį, organizuokimės ir grįžkime prie pirmykščio šviesos ir šilumos šaltinio – liepsnos. O vėliau atsitraukdami nuo balanos gadynės konstruokime šviestuvų gaubtus ir šviečiančias dekoracijas.

Gruodžio 5 d. 11 val. Stiklo ir vaško namai III: žvakių raižymas ir dekoravimas (šeimoms su vaikais nuo 8 metų ir jaunimui).

Gruodžio 12, 19 d. 11 val. Šviečiančių dekoracijų dirbtuvėlės (šeimoms su vaikais nuo 10 metų ir jaunimui).

Edukaciniai užsiėmimai mokami (1,74 Eur, studentams, mokiniams, asmenims su negalia, pensininkams, pateikusiems dokumentą, – 0,87 Eur). Būtina išankstinė registracija el. paštu edukacija@kkkc.lt arba telefonu (8 46) 313691.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių