J. Nainys ir J. Jarutis: supratome, kad veikia mūsų duetas ir ta chemija

  • Teksto dydis:

Vienas populiariausių šio meto šalies atlikėjų Justinas Jarutis, į kurio koncertus bilietai išgraibstomi vos per keletą dienų ir, ko gero, žinomiausias šalies DJ Jonas Nainys – Jovani teigia, kad jų draugystė tęsiasi jau daugiau nei dešimtmetį. Pasak žinomų vyrų, nuo pat pažinties pradžios buvo aišku, kad jie ne vieną kartą susitiks ne tik scenoje, bet ir gyvenime. 

Nemažai bendrų kūrinių išleidę atlikėjai jau šį penktadienį surengs įspūdingą koncertą Klaipėdoje, unikalioje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“.

Šią vasarą Klaipėdoje renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurtoje unikalioje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“ jau spėjo pasirodyti ne vienas žinomas šalies atlikėjas. Čia praėjusį savaitgalį praūžė Natalijos Bunkės, Jazzu bei grupės „8 Kambarys“ koncertai. Miestiečiams ir miesto svečiams ši erdvė tapo jaukia, ribotą skaičių klausytojų talpinančia kokybiškos muzikos oaze. Čia šią savaitę tęsis koncertų maratonas ir jau ketvirtadienį savo pasirodymą surengs Mantas Jankavičius, penktadienį sceną pasimatuos J. Jaručio bei Jovani duetas, o šeštadienį erdvę sudrebins „G&G Sindikato“ smogikai.

„Kaip Jovani ir J. Jarutis, esam pasirodę tik kartą Danijoje. Kiti mūsų išėjimai į sceną buvo Radistų renginiuose. Pasitikrinę Danijoje ir supratome, kad veikia mūsų duetas ir ta chemija. Publika gaus ne tik šokių, elektroninės muzikos su Justino vokalu, bet ir jo solo pasirodymą su akustine gitara. Tai labai gera kombinacija“, – apie rugpjūčio 14 dieną įvyksiantį koncertą pasakoja J. Nainys.

Prisimindami draugystės pradžią, žinomi vyrai džiaugiasi, kad visa tai tęsiasi jau daugiau nei dešimt metų.

„Su Jaručiu mes draugaujam jau gerą dešimtmetį. 2013 metais pradėjom bendrus projektus su Radistai DJ’s projektu, išleidome pora albumų, kuriuose Justinas vaidino vieną didžiausių vaidmenų. Iki šiol grojam senuosius mūsų bendrus kūrinius ir žmonės eina iš proto. Per tuos metus mes labai susidraugavom. Kaip minėjom, turim bendrų hobių, pomėgių ir galų gale mūsų bendras požiūris į gyvenimą. Aš labai džiaugiuosi, kad po tiek metų jo, kaip muzikanto karjeros, jis dabar pike. Tai rodo išparduoti bilietai tiek vasaros koncertuose, tiek arenoje. Tai jo metas, jis subrendo ir dabar dalina pačią gražiausia savo pusę – muziką“, – J. Jaručio pastarojo meto populiarumu džiaugėsi vienas garsiausių šalies DJ.

Jau šį penktadienį duetas dalinsis viena scenas Klaipėdoje, unikalioje renginių erdvėje, kurią supa vanduo. Pasak Jovanio, ši Klaipėdos vietas unikali – tarp vandens, žemės ir dangaus. Tiesa, norintys patekti į įspūdingą koncertą, turėtų suskubti įsigyti bilietus jau dabar. Bilietus platina Bilietai.lt.

„Klaipėda yra vienas karščiausių miestų Lietuvoje. Aš, dar būdamas studentas, pirmame kurse, kokiais 2004 metais, lankydavausi Honolulu legendiniame klube. Tuo metu vežiodavau Flaxen Beats DJ’ų komandą ir vis svajodavau, kada aš galėsiu taip grot ir linksmint publiką. Bėgo metai ir dabar net sunku suskaičiuoti, kiek šimtų kartų esu pasirodęs Klaipėdos skirtingose vietose. Man labai smagu jausti ir matyti, kad pajūrio žmonės mane palaiko, šoka ir atsipalaiduoja mano pasirodymo metu. Tai didžiausias įvertinimas, nes man grot iki šiol beprotiškai patinka. Galėčiau grot ir grot“, – atvirauja Jonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
jiem IKI GRADO STASIO POVILAICIO IR VYTAUTO KERNAGIO DAR LABAI OI LABAI TOLI ABIEMS DAINUSKININSKAMS))))))))

Graži nuotrauka

Graži nuotrauka portretas
Malačius ,,Kypsas":D)

Tas Jonas lyg ir nieko

Tas Jonas lyg ir nieko portretas
Bet kam tas Jovani ? Parodo durnuma.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių