Gerą nuotaiką spinduliuojanti dainininkė Loboda surengė puikų šou Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje ilgai lauktą koncertą surengė žymi dainininkė Svetlana Loboda. Gerą nuotaiką spinduliuojanti atlikėja pristatė naujausią savo programą „Superstar Show“.

Neabejinga publika išgirdo ne tik naujausias Loboda dainas, bet ir žinomus geriausius hitus. Tai buvo pirmasis iš dviejų suplanuotų Loboda koncertų Lietuvoje. Penktadienį (rugsėjo 6 d.) dainininkė koncertuos „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Privačiu lėktuvu į mūsų šalį atskridusi Loboda neseniai grįžo iš atostogų Mikono saloje Graikijoje.

Savo paskyroje „Facebook“ Loboda pasidalino nuotrauka iš lėktuvo, kurią pakomentavo: „Labas, Klaipėda! Šiandien – jūsų mieste! Mes jau vietoje! Mielai kviečiu į koncertą! Ateisi?”.

Prieš pat koncertą dainininkė įrašė nedidelį video, kuriuo kvietė klaipėdiečius atvykti į koncertą. Gerą nuotaiką spinduliuojanti Loboda neabejojo, kad koncertas bus nuostabus.

Svetlana Loboda yra viena ryškiausių dainininkių šiuolaikinėje popmuzikos scenoje. Praėjusiais metais dainininkė pelnė nesuskaičiuojamai daug apdovanojimų. Televizijos kanalai „MUZ-TV“ ir „RU-TV“ ją išrinko „Metų dainininke“, taip pat ji pelnė „Fashion People Awards“ premiją, o atlikėjos singlas „Tavo akys“ – radijo stočių „Russkoje Radio“, „Novoje Radio“, televizijos kanalų „RU-TV“, „MUZ-TV“ ir „Musicbox“ pripažintas „Geriausia metų daina“ ir „Geriausiu metu video“.

Nepraleiskite įpūdingo Svetlanos Loboda koncerto, kuris jau rytoj, rugsėjo 6 d., vyks „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Tai unikalus šansas pamatyti fantastinę 2 val. trukmės programą „Superstar Show“, kuriame visos detalės apgalvotos iki smulkmenų, o unikalios Svetlanos Loboda dainos sukuria dar ryškesnį įspūdį.

Bilietus į rugsėjo 6 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje vyksiantį Loboda koncertą galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt.

Loboda naujausio hito „Pulya-Dura“ video:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Re

Re portretas
Turguje koncertuoti.

AK

AK portretas
Žiauru, ko žmonės gali norėti gyvenime.

...

... portretas
Vulgari merga
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių