„Žalgirio“ varžovų treneris: jie žino, kada pradėti žaisti nešvariai

Kauno „Žalgirio“ komandos Eurolygos „Top 16“ etape ketvirtadienį lauks dar vienos sunkios rungtynės – namuose prieš Berlyno „Alba“ ekipą. Vokiečiai į Lietuvą atvyksta pakilios nuotaikos, kadangi praėjusią savaitę derbyje įveikė Bambergo „Brose Baskets“ krepšininkus ir savo sąskaitoje turi 1 pergalę ir 4 pralaimėjus. Tokį patį balansą turi ir „Žalgiris“.

Vyriausiasis „Alba“ treneris Saša Obradovičius teigė, kad „Žalgiris“ yra labai kovinga ir patyrusi komanda, kuri yra pati neparankiausia jo auklėtiniams iš visų E grupės ekipų.

„Po visų problemų, kurias sukėlė traumos, mūsų forma kiekvieną savaitę vis gerėja. Turime dar daug kur tobulėti, bet pirmoji pergalė „Top 16“ etape mus įkvėpė ir padrąsino. Galbūt „Žalgiris“ neturi tiek talento kaip „Real“ ar CSKA, bet kauniečiai kaunasi labiau nei šios komandos. Madride ir Atėnuose jie pralaimėjo paskutiniu metimu, o Stambule turėjo gerus šansus.

Labai sunku rengti kažkokias taktikas prieš tokius patyrusius žaidėjus, kokius turi „Žalgiris“, kadangi jie nėra vien geri metikai arba kamuolio perdavinėtojai. Jie puikiai žino, ką reikia daryti kiekvienoje situacijoje ir kaip reikia gintis. Jie puikiai supranta, kuomet ateina laikas žaisti „nešvariai“. Su savo patirtimi „Žalgiris“ mano auklėtiniams yra sunkiausias varžovas grupėje. Mums svarbu bus greitai reaguoti į jų žaidimo stilių ir atmosferą, kurią gerbėjai sukurs arenoje“, – dėstė strategas.

„Žalgirio“ ir „Alba“ dvikova prasidės ketvirtadienį 19.40 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kritikas

Kritikas portretas
Isnesim i ora ta alba cia be klausimu.

boo

boo portretas
serbas kaltina priesiniku komanda nesvariu zaidimu?:DDD cia geras sitas :))))))

j

j portretas
zalei balti nugales tikiu jeis parodys ka gali kad ir kai sunku bus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių