Rezultatu 2:0 slovakus į nokdauną pasiuntė paragvajiečiai

Pasaulio futbolo čempionato F grupės antrose rungtynėse pergalę švenčia Paragvajus. Rezultatu 2:0 jis įveikė Slovakijos rinktinę.

Rungtynės buvo vangios ir neįdomios. Žaidimas - blankus. Aktyvi gynyba neišgelbėjo slovakų nuo pavojingų momentų. Pirmąkart kamuolys į slovakų vartus įskriejo 27-ą rungtynių minutę.

Paragvajiečius į priekį išvedė Enrique Vera po rezultatyvaus Lucaso Barrioso perdavimo. E.Vera kamuolį į slovakų tinklą pasiuntė vienu smūgiu.

Tačiau tai Slovakijos vienuolikės neišbudino. Po pertraukos į "Free State“ stadioną Bloemfonteine grįžę slovakai žaidimo taktikos nepakeitė ir jiems teko toliau gintis nuo varžovų.

Rungtynes komentavęs Vytaras Radzevičius stebėjosi slovakų vangumu, todėl varžybų baigtis 2:0 Paragvajaus naudai nenustebino. Komentatorius esą galėjo snūstelėti, nes veiksmas stadione buvo lėtas ir neįdomus. Žiūrovai irgi transliaciją esą galėjo įsijungti tik 86-ą rungtynių minutę, kai kamuolys vėl įskriejo į slovakų vartus. Po suirutės prie slovakų vartų, kai jie patys neapsisprendė, ką daryti su kamuoliu, Cristianas Riveros stipriu smūgiu pasiuntė jį tiesiai į slovakų tinklą.

Kad išeitų į kitą etapą sekančias rungtynes su Naująją Zelandija Paragvajui užtenka baigti lygiosiomis.

Pasaulio čempionato pradžioje Slovakijos nacionalinė komanda kovą su Naujosios Zelandijos futbolininkais baigė lygiosiomis 1:1, o Paragvajaus rinktinė sugebėjo nenusileisti čempionų titulą ginantiems italams – 1:1.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių