M.Miranda: šiandien pralaimėjome geriausiai pasaulio komandai

Portugalijos krepšinio rinktinės lyderio Miguelio Mirandos teigimu, Ispanija - pati geriausia komanda pasaulyje.

„Žinojome, kad bus sunku žaisti. Mano manymu, Ispanija yra pati geriausia komanda pasaulyje, - po rungtynių su ispanija sakė portugalas. - Dėl to Šiek tiek jaudinomės, prastai žaidėme gynyboje, pertraukos metu kalbėjome,kad reikia pamiršti pirmąją rungtynių dalį, laimėjome ketvirtą kėlinį. Leisti ispanams per kėlinį pelnyti 10 taškų -super rezultatas. Žinoma nesidžiaugiu, kad pralaimėjome, bet tai buvo garbingas pralaimėjimas“.

Žaodėjas prisipažino, jog rungtynėms gerai ruoštis trukdė ir liūdesys po triuškinamo pralaimėjo prieš Turkijos rinktinę: „Šiandienos rungtynės prasidėjo mūsų liūdesiu po rungtynių su Turkija. Rytoj žaisime su lenkais, tai bus mūsų šansas pasiekti pirmąją pergalę. Negalime jo praleisti“.

Portugalijos rinktinės treneris Mario Palma paminėjo, kad sunkaiusia buvo tvarkytis su ispanų aukštaūgiais: „Buvo sunku ispanus stabdyti baudos aikštelėje. Antroje rungtynių pusėje pradėjome mažiau klysti. Manau, kad šis pralaimėjimas – geras rezultatas, kadangi pralaimėjome pačiai geriausiai komandai Europoje. Šiame čempionate nematome silpnų varžovų. Rytoj  laukia Lenkija, stengsimės laimėti. Pralaimėjome šiandien, bet rezultatu esame patenkinti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių