Jaunių rinktinė nusileido baltarusiams rungtynių pabaigoje

Kontrolinėse rungtynėse Pinske Lietuvos jaunių (iki 17 metų) rinktinė apmaudžiai 1:3 pralaimėjo Baltarusijos komandai.

Pirmąjį kėlinį lietuviai laimėjo rezultatu 1:0. Įvartį jau 3 rungtynių minutę po Donato Kazlausko perdavimo pelnė Titas Burba. Šanso padidinti lietuvių persvarą neišnaudojo Džiugas Petrauskas, kuris po standartinės padėties iš arti nepataikė į vartus. 

Aikštės šeimininkai baltarusiai 53 min. rezultatą išlygino, o dar du įvarčius pelnė mačo pabaigoje – 78 ir 80 min.

„Žaidimas buvo permainingas. Pirmajame kėlinyje mes žaidėme geriau, po pertraukos – varžovai. Antrajame kėlinyje padarėme keitimų ir ne visi jie pasiteisino. Pralaimėjimą nulėmė tai, kad pabaigoje žaidėjams pritrūko koncentracijos. Vieną įvartį mūsų žaidėjai „pramiegojo“, o kitame nepataikė į kamuolį ir leido varžovas įmušti“, - LFF.lt pasakojo rinktinės vyriausiasis treneris Romualdas Lavrinavičius.

Strategas teigė, jog ketvirtadienį antrose tarpusavio rungtynėse Lietuvos futbolininkų sudėtis keisis: „Trečiadienį turėsime atstatomąją treniruotę, o ketvirtadienį vėl rungtyniausime. Turime išbandyti visus žaidėjus. Man kaip treneriui tai buvo pirmosios rimtos rungtynės, todėl ir pats noriu pamatyti kaip kai kurie žaidėjai atrodo rungtyniaudami su baltarusiais.“

Lietuvos rinktinės sudėtis: Tautvydas Zavickas, Almantas Ribelys, Julius Aleksandravičius, Lukas Artimavičius, Gvidas Jarašius, Mykolas Krasnovskis, Džiugas Petrauskas, Donatas Kazlauskas, Rokas Stanulevičius, Titas Burba, Tomas Galdikas. (Po keitimo žaidė: Tomas Švedkauskas, Arturas Serikovas, Povilas Kiselevskis, Karolis Strolys, Armandas Breivė, Ervinas Chvesko, Martynas Banevičius, Lukas Narbutas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių