Ilias Zouras tapo Graikijos nacionalinės rinktinės treneriu

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Ilias Zouras paskirtas naujuoju Graikijos nacionalinės rinktinės strategu ir ves savo šalies ekipą į pergales per vasarą Lietuvoje vyksiantį 2011-ųjų metų Europos krepšinio čempionatą.

Strategas su Graikijos nacionaline krepšinio federacijos vadovu Georgu Vassilakopoulosu susitiko po vakar vykusių Eurolygos rungtynių prieš Pirėjų „Olympiakos“.

Su strategu pasirašyta sutartis iki 2012-ųjų metų olimpinių žaidynių Londone pabaigos. Tiesa, į šias varžybas graikams dar reiks patekti.

„Didžiausia garbė ir atsakomybė vadovauti savo šalies nacionalinei komandai, - teigė I.Zouras. – Mano tikslas yra išlaikyti komandą tame pačiame aukštame lygyje, kokiame ji buvo pastaruosius keletą metų“.

I.Zouras darbą rinktinėje derins su „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio pareigomis.

Graikai Europos čempionatą pradės C grupėje, kurioje jų varžovais bus Bosnijos ir Hercegovinos, Makedonijos, Kroatijos, Juodkalnijos rinktinės bei dar viena komanda iš atrankos turnyro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Stiprus Ivertinimas,dziaugiuosi,kad jis treniruoja mano megstamiausia komanda Zalgiri ! ;)

Domantas

Domantas portretas
Na matai, "Žalgiris" demonstruoja labai gerą žaidimą ir Graikijos krepšinio federacija tuoj pat tai įvertino. Reiškia ir jų rinktinė pradės žaisti taip, kaip "Žalgiris".

to Domantas

to Domantas portretas
netveri kailyje, kaip nepatinka tau Žalgiris, tai ko rūpiniesi jo žaidimu? Žiūrėk lenkiško miesto ekipos žaidimo, pastarasis tikrai vertas "aukšto" įvertinimo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių