G.Arlauskis atsidūrė E.Česnauskio klubo akiratyje? (atnaujinta)

Lietuvos rinktinės ir Urzičenio „Unirea“ ekipos vartų sargas Giedrius Arlauskis netrukus gali pereiti į vieną iš stipriausių Rusijos klubų.

Apie tai pats futbolininkas prisipažino prieš atsakomąsias UEFA Čempionų lygos kvalifikacinio etapo rungtynes su Sankt Peterburgo „Zenit“.

Rumunijos vicečempionė „Unirea“, kurios vartus gina lietuvis, pirmąją dvikovą namuose su rusais baigė be įvarčių.

Vartininkas, kalbėdamas apie trečiadienį vyksiantį atsakomąjį mačą, neslėpė, kad šios rungtynės jam bus neeilinės svarbos.

„Prisipažinsiu, jog manimi domisi vienas iš didžiųjų Rusijos klubų. Kitais metais baigiasi mano sutartis su „Unirea“, ir aš nesiruošiu jos pratęsti. Rungtynes su „Zenit“ stebės to klubo atstovai, o po mačo turėsime susitikimą. Taigi, kovosiu su dviguba motyvacija“, - duodamas interviu Rusijos sporto dienraščiui „Sovetskij Sport“ kalbėjo G.Arlauskis.

Atnaujinta. Rusijos žiniasklaidos duomenimis, G.Arlauskį jau kurį laiką stebi Maskvos „Dinamo“ ekipos skautai ir treneriai, kurie šiandien lietuvį stebės ir su juo susitiks rungtynėse Sankt Peterburge.

G.Arlauskio kontraktas su „Unirea“ ekipa galioja iki kitų metų liepos, o futbolo kuluaruose kalbama, jog lietuvio išpirka gali siekti kiek daugiau nei du milijonus eurų.

„Dinamo“ gretose jau rungtyniauja vienas Lietuvos nacionalinės rinktinės žaidėjas -saugas Edgaras Česnauskis.


Šiame straipsnyje: Giedrius ArlauskisArlauskis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių