Badmintonininkas K.Navickas galvoja apie olimpines žaidynes

Nusivylimą dėl nerealizuotų tikslų Europos badmintono pirmenybėse Kęstutis Navickas nuslopino pergale turnyre Kanadoje.

Gegužės pradžioje Kanadoje vykusiame „International challenge“ badmintono turnyro finale geriausias Lietuvos badmintonininkas K.Navickas (53 pasaulio reitingo vieta) nugalėjo prancūzą Bricą Leverdezą (32).

„Laimėjau aukščiausio lygio turnyrą per savo karjerą, - savo pasirodymu džiaugėsi K.Navickas. - Mano manymu,tai buvo antras pagal svarbą mano pasiekimas, kuris nusileidžia tik 9 vietai Pekino olimpinėse žaidynėse.“

Į varžybas Kanadoje lietuvis išvyko iš karto po jo atstovaujamo klubo triumfo Vokietijos Bundeslygos badmintono čempionate, kuriame K.Navickas žaidžia jau trejus metus.

Pasak sportininko, asmeninė pergalė Kanadoje ir komandinis triumfas Vokietijoje padėjo nuplauti kartų pralaimėjimą Europos čempionato aštuntfinalyje. Pastarosios pergalės K.Navickui suteikia vilčių, kad ir kitame svarbiame turnyre, kuris vyks jau gegužės 21 d. Ispanijoje, pavyks pasiekti gerų rezultatų. Prieš kelionę į Ispaniją badmintonininkas treniruosis Kaune.

Nors dabar stengiasi susikoncentruoti varžyboms Ispanijoje, K.Navickas neslepia, kad jau galvoja ir apie 2012 metais Londone įvyksiančias olimpines žaidynes: "Žinoma, mintyse jau ir Londono olimpiada, tačiau į ją dar reikia patekti, o, kad tai įvyktų, reikės daug pastangų ir treniruočių."


Šiame straipsnyje: Kęstutis Navickasbadmintonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių