Žaibiškai sulaikyti galimai į statybines medžiagas pasikėsinę jonaviečiai

  • Teksto dydis:

Antradienį, kiek po vidurnakčio, Kauno policijos pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie, kaip įtariama, Kaune svečiavosi su tikslu – bandė pavogti statybines medžiagas, praneša policija.

Reagavimo valdybos pareigūnai į iškvietimą išskubėjo, po gauto pranešimo, jog vakar, liepos 11 d., apie 1.30 val. Kaune, Raudondvario plente, pastebėta, jog iš esančio sklypo pavogtos statybinės medžiagos. Padaryta turtinė žala siekia apie 2000 eurų.

Tą pačią naktį, nepraėjus nei pusvalandžiui, apie 1.50 val. Kaune, Aukštutinių Kaniūkų gatvėje, pareigūnams sustabdžius automobilį „MB Sprinter“, kuriuo važiavo du 37 ir 19 metų Jonavos rajono gyventojai, rastos galimai pavogtos statybinės medžiagos. Vyrai policijos pareigūnams anksčiau nebuvo žinomi.

Kauno policijos pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
vagia delto kad sankcijos ir ner kur nusipirkt o jei ra tai saviems ir po blatu tai savi savus ir skriadzia po pisssurajev vasaliniu vald ymu ===
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių