Vairavimo instruktoriui karantinas – nė motais: dabar teks pasiaiškinti pareigūnams

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio pavakarę pilietiški kauniečiai nustėro pamatę, kad miesto gatvėmis rieda vairavimo mokyklos „ARV-Auto“ automobilis. Apie savo nuogąstavimus dėl galimo karantino pažeidimo jie nedelsiant pranešė pareigūnams, kurie nekantruolį instruktorių kartu su mokine susistabdė netoli Kauno pilies.

„Kiek man žinoma, karantinas apribojo ir vairavimo mokyklų veiklą. Per visą šį laiką, kol esame šiame rėžime, dar nė karto neteko matyti, kad kurios nors vairavimo mokyklos automobilis suktų miesto gatvėmis. Todėl šiandien pamatytas vaizdas tiesiog apstulbino“, – portalui kauno.diena.lt teigė ketvirtadienio popietę visą veiksmą miesto centre matęs kaunietis.

Jis pasidalijo ir fotografijomis, kuriose užfiksuotas vairavimo mokyklos „ARV-Auto“ automobilis, prekybos centro aikštelėje sustabdytas pareigūnų. Kaip matoma nuotraukose, iš mokomojo automobilio išlipęs vyras ir moteris, kuri, kaip galima spėti, yra pradedančioji vairuotoja. Pareigūnai su, kaip galima manyti, instruktoriumi aiškinasi esamą situaciją.

Skaitytojo nuotr.

Apie tai, kad minėta transporto priemonė buvo sustabdyta, portalui kauno.diena.lt patvirtino ir Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Pasak jos, šiek tiek po 17 val. pareigūnai gavo pilietiškų gyventojų pranešimus, kad gatvėse pastebėtas vairavimo mokyklos automobilis. Žmonės teigė žinantys, kad šios paslaugos karantino metu kol kas nėra leistinos.

Nedelsiant į pranešimus sureagavę pareigūnai sustabdė minėtą transporto priemonę, šiuo metu jie aiškinasi situacijos aplinkybes. Informacija apie galimą karantino pažeidimą bus perduota policijos komisariatui. Pasitvirtinus galimam pažeidimui bus surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Primename, kad administracinių nusižengimų kodeksas asmenims už tokius pažeidimus numato baudą nuo 500 iki 1 tūkst. eurų, juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – nuo 1,5 tūkst. iki 6 tūkst. eurų. Pirmą kartą skiriama pusė minimalios baudos.

Portalo žurnalistams paskambinus į vairavimo mokyklos „ARV-Auto“ Kauno filialą moteriškas balsas akcentavo, kad tokiomis valandomis atsakingi asmenys, galintys pakomentuoti šią situaciją, jau nedirba. Tačiau uždavus klausimą, ar vairavimo mokykloje jau galimos pamokos su instruktoriais gatvėse, ji patikino, kad vyksta tik registracija, o realūs veiksmai tik ateityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

No name

No name  portretas
Nu ble, ble, jau kažkam suskaudo kad moko vairuot, jau puolė pranešinėti.. Ožių kraštas..

VG

VG portretas
Musu salies neisprusimui bera ribu. Imti pavyzdi reikia is kitu valstybiu. Apsizvalgykit zmones, nebukit uzsidare savo mazose minciu dezese, oho pamate mokanti vairuoti, o kad kavinese maista visiems gamina issinesimui ir dirba kaip tik jie nori su kauke, ar be, niekas nemato. Prasau neverskit vadinti savo salies bananu salimi!

Pz

Pz portretas
Paaiskinkit tada. Kidel REGITROI galima egzaminus laikyti o mokintis su mokyklinem vis dar draudziama? Bananu salies respublikos ystatymai stebina viska :D
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių