Tris žmones pražudžiusi avarija Lapių kelyje: aiškėja kraupios kaktomušos aplinkybės

  • Teksto dydis:

Šeštadienio pavakare Lapių kelyje, ties Ginėnais, įvyko tragiška automobilių avarija. Sekmadienį Policijos departamentas pateikė daugiau tris žmones pražudžiusios nelaimės aplinkybių.

Kaip jau rašėme, pranešimas apie eismo nelaimę kelyje Vilijampolė–Žeimiai–Šėta, gautas balandžio 15 d. 17.14 val. Kaktomuša susidūrė du lengvieji automobiliai – „Audi“ ir „Citroen“.

Per avariją žuvo trys žmonės. Kelias dėl avarijos buvo visiškai uždarytas.

Feisbuko grupė dalyvė Vilija rašė, kad ten ties posūkiu – labai slidi vieta, ir jau ne vieną kartą buvo avarijų.

Kaip vakar teigė policijos atstovai, pirminiais duomenimis, tragiškos avarijos priežastis – nesaugus lenkimo manevras. Šią informaciją sekmadienį patvirtino Policijos departamentas.

Pasirodo, automobilis „Audi A4“, vairuojamas vyro (gim. 1981 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Citroen C3“, vairuojamu vyro (gim. 1954 m.).

Per eismo įvykį žuvo visi avarijos dalyviai: automobilių vairuotojai ir automobilio „Citroen C3“ keleivė (gim. 1956 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: Lapių keliastragiška avarijažuvo trys žmonėskraupi kaktomušaavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

vardas

vardas portretas
nu visiškas išsigimėlis. galėjo tik pats prisiploti. dieve dieve, važiavo sau ramiai niekuo dėti žmonės ir atlėkė pridurkas ir visus užmušė..

Anonimas

Anonimas portretas
Reikalingas TOKS dalykas, kadkaltininko-žudiko bausme turetu atlikti...gimines,kai' 'alikima....Gerai butu,ane ?

Beris

Beris portretas
beda,kai uz vairo tikri vaznyciotojai ,nesusigaunantys ka laiko rankose .
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių