Tragedija Kaune: pagrindinė versija – mažametė nusižudė

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo daugiau detalių apie pirmadienio vakaro tragediją viename Draugystės gatvės daugiabutyje, patekusią ne tik į policijos, bet ir ugniagesių gelbėtojų suvestines.

Kaip jau pranešta, 13-metės vienos Kauno mokyklos moksleivės kūnas be gyvybės ženklų buvo aptiktas apie 19.21 val. Po to, kai jos mamos paprašytas privatus asmuo paskambino į Bendrąjį pagalbos centrą.

Nors pirminėje informacijoje buvo teigiama, kad reikėjo ugniagesių gelbėtojų pagalbos patekti į butą, iš tikrųjų reikėjo patekti į kambarį, kuriame, kaip įtarta, yra nusižudžiusi 13-metė.

Ugniagesiams gelbėtojams su laužtuvais įvykdžius minėtą prašymą, į kambarį įleisti greitosios medikai bei policija konstatavo tai, kas įtarta.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, įvykio vietoje rastas ir atsisveikinimo raštelis. Tačiau iš abstraktaus jo turinio negalima daryti jokių išvadų.

Tradiciškai tokiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas mažametės (teisiškai tokiais laikomi visi asmenys iki keturiolikos metų) mirties priežasčiai nustatyti.

Anot teisėsaugininkų, iki šios tragedijos velionė į jų akiratį nebuvo patekusi.

Nors versijų, kas prišaukė tragediją, gali būti ne viena, o kai kuriomis iš jų jau pradėta spekuliuoti viešoje erdvėje, kol kas pareigūnai linkę susilaikyti nuo bet kokių komentarų šia tema.


Šiame straipsnyje: mažametės mirtisnusižudėrastas mergaitės kūnastragedija Kaunepagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasebėjimas

Pasebėjimas portretas
Šiandien vaikai žudosi iš per didelio laisvalaikio. Nuobodu, nėra kas veikti...noriu to, ko nežinau ko...ir t.t. Anksčiau vaikai namuose turėjo savo įpareigojimus ir privalėjo juos vykdyt, mokyklose taip pat. Nebuvo mobiliųjų, interneto, skaitė knygas, gyvai bendravo su draugais, sportavo, žaidė. Visą laiką turėjo veiklų ir jautėsi atsakingi.

Tiesiog

Tiesiog portretas
Kokia visuomenė, tokios ir tragedijos!

Nana

Nana portretas
Šiais laikais mokyklose būtina stiprinti psichologų, soc. pedagogų paslaugas vaikams. Dirbu mokykloje ir situacija šiuo klausimu baisi. Specialistai yra tik dėl vaizdo, jokios pagalbos vaikams, abejingumas ir į viską žiūrėjimas visiškai pro pirštus. Pritariu, kad tėvai turi labai daug dėmesio skirti vaikų psichologinei būsenai, daug su jais bendrauti, turėti gerą ir atvirą ryšį. Baisu, kai ateina mama ir sako, kad jos vaikas su ja nesikalba. Dabar vaikams labai daug galimybių išlepti, ištižti, geri laikai tikrai augina silpnus žmones. Šita beribė laisvė labai labai daug žalos daro jaunimo psichikai
VISI KOMENTARAI 80

Galerijos

Daugiau straipsnių