Toje pačioje Kauno bendrovėje – dar viena nelaimė: kaltas megztinis?

  • Teksto dydis:

Penktadienį apie pusę dešimtos vakaro visos Kauno specialiosios tarnybos buvo pasiųstos į Pramonės prospekte įsikūrusią UAB „Korio formulė“. Jų pagalbos reikėjo šios įmonės, gaminančios korinį kartoną, darbuotojui, kurio ranka – iki pat peties buvo įtraukta tarp volų.

54-erių metų nelaimėlį, kuriam buvo sutraiškyta dešinė ranka, iki specialiųjų tarnybų atvykimo išlaisvino bendradarbiai.

Greitosios medikai jį skubiai išvežė į Klinikas.

Šeštadienio ryte Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt teigė, kad įvykio aplinkybės dar tikslinamos. Dar sprendžiama ir, ar pradėti ikiteisminį tyrimą.

Pirminiais duomenimis, įvykio metu nelaimėlis dėvėjo megztinį, o ne specialią aprangą. Ir tai gali būti pripažinta darbų saugos pažeidimu.

Portalas primena, kad tai jau ne pirma skaudi nelaimė šioje įmonėje. Praėjusių metų rugsėjo mėnesį velenas vyrui prispaudė ranką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lojalus

Lojalus portretas
Apmaudu dėl nelaimės, bet kai daromas šmeižtas tai jau viršūnė.... Taip išeina, kad patys darbutojai vyresnieji dangsto išgerenčius, nes patikrinimų metu nebuvo nustatyta išgėrusių jau beveik metai, laiko. Darbo rūbai yra nuomojami, skalbiami įmonės ir keičiami kas dvi savaites, o atlyginimus manau direktorius galėtų ir paviešinti, nes geri darbutojai gauna tikrai ne mažai...

asta

asta portretas
Po teisybei tai tas darbuotojas tai irgi ten geras apuokas buvo, kur prikisdavo savo nagus tai viska sugadindavo arba pats susizaluodavo. Bet seip firma netvarkinga leidziama pijuokauti ar kitokiais budais apsvaigusiems dirbti niekam ten neidomu svarbu i darba atropuoji

Anonimas

Anonimas portretas
KORIO FORMULĖ, UAB - Vartotojų neigiami skundai ir teigiami atsiliepimai apie įmonę. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės, įmonės. www//.imones.lt//korio-formule-uab/atsiliepimai-skundai
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių