Šūviai Taikos prospekte: incidentą išprovokavo narkomano draugė

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, kad ir Kaune, Taikos prospekte, sekmadienio vakare automobilis buvo apšaudytas dėl moters. Įtariamasis viešosios tvarkos pažeidimu – gerai policijai žinomas jos draugas. Įtariama, kad jis buvo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų ir šio išpuolio metu. 

Apie šį incidentą buvo pranešta sekmadienį apie 23.40 val. 

Anot apšaudyto automobilio „Ford Focus“ 31-erių metų vairuotojo, iš pradžių į stabtelėjusią jo transporto priemonę įsėdo nepažįstama neblaivi moteris. Ji teigė sukonfliktavusi su draugu. Tačiau moteriai nebaigus savo pasakojimo, pasirodė ir jos draugas.

„Ford Focus“ vairuotojui bandant išvengti susidūrimo su šiuo asmeniu ir pradėjus važiuoti, moters draugas šovė į jo automobilį iš maždaug kelių metrų atstumo. Sugadinti keli „Ford Focus“ stiklai.

Šaulys buvo sulaikytas netoli įvykio vietos taip pat netoliese buvusių policijos pareigūnų – netrukus po „Ford Focus“ vairuotojo pranešimo apie šį incidentą.

Beje, atvykus policijai, sulaikytojo draugė, kuriai nustatytas 1,92 prom. girtumas, jau jokių pretenzijų niekam neturėjo. 

Pas 32-ejų sulaikytąjį rasti du šratiniai pistoletai, maišelis su šratais ir, kaip įtariama, narkotinių medžiagų. Įtarus, kad jis jau šių pavartojęs, įtariamasis viešosios tvarkos pažeidimu buvo nuvežtas tyrimams į gydymo įstaigą. O po to – į policijos areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo bei neteisėto disponavimo narkotikais, neturint tikslo jų platinti. 

Pirminiais duomenimis, „Ford Focus“ vairuotojas ir įtariamasis jo automobilio apšaudymu nebuvo pažįstami. 

Šiandien šiuo išpuoliu įtariamas jau ne kartą už neteisėtą disponavimą narkotikais bei jų platinimą teistas Edgaras M. buvo atvežtas į Kauno apylinkės teismą, kurio prašyta leisti jį suimti porai mėnesių. 

Apie 16 val. teismo atstovė portalą kauno.diena.lt informavo, kad Edgarą M. teismas leido suimti vienam mėnesiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A.

A. portretas
Tokiam apsinešusiam moliui su airsoft žaislu rankoje tik montiruote per kepalą, o ne ginklą naudoti. Mažiau reikalų būtų...

Nu zinai

Nu zinai  portretas
Nu zinai tokiu atveju turbut buciau panaudojes teisetai laikoma ginkla

Antanas

Antanas portretas
Nu ir sekasi kazkam. I jo fokusa girta moteriske iseda, o tada kazkoks molis sratais apsaudo ir langa isbarskina... Dar gerai kad policija netoliese pasitaike...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių