Per šventę susižalojęs kaskadininkas iš ligoninės išleistas tą pačią dieną

Šeštadienį Kaune vykusi baikerių šventė „Bike Show Millennium“ vienam rekordo siekusiam kaskadininkų baigėsi ligoninėje. Atlikdamas pavojingą triuką vyras krito iš didelio aukščio, tačiau po medikų apžiūros iš ligoninės išleistas dar tą pačią dieną.

"Rimtų traumų nenustatyta. Gydysis ambulatoriškai", - portalą kauno.diena.lt informavo Kauno klinikų atstovė Milda Dambrauskienė.

Ukrainietis Oleksandras Turčaninovas susižalojo prie Kauno „Žalgirio“ arenos atlikdamas mirties kilpą motociklu didžiulėje 10 metrų skersmens metalinėje sferoje. Renginyje dalyvavę kaskadininkai ir ekstremalai neslėpė, kad traumos - neatskiriama jų gyvenimo dalis.

Vyras po nelaimės nebuvo praradęs sąmonės. Įtarta, kad jam lūžo koja, vėliau paskelbta, kad sportininkas susižalojo ranką. Kol renginio vietoje budėję medikai sužeistajam teikė pirmąją medicinos pagalbą, atvyko reanimobilis. Kaskadininkas išsamesnei apžiūrai buvo nuvežtas į Kauno klinikas.

O.Turčaninovas susižalojo siekdamas Gineso rekordo. Bandymo metu jis atliko net penkias mirties kilpas, nors būtų užtekę ir vienos. Tačiau dar kartą, jau oficialiai siekiant rekordo po mirties kilpos jam nepavyko saugiai nusileisti. Nesuvaldė motociklo ir krito iš didelio aukščio.

Neaišku, ar pasiekimas bus įtrauktas į rekordų knygą, nes sferą kaskadininkas paliko ne savo kojomis. Pasaulio rekordus registruojančios agentūros sprendimas turėtų paaiškėti per dvi savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių