Sulaikytas kaunietis išdaužė pareigūnų mašinos stiklą, nuplėšė areštinės šviestuvus

  • Teksto dydis:

Ne tik Kaune, bet taip pat ir Šilutės rajone, Panevėžyje pažeidėjai bandė priešintis policijos pareigūnams – daužė tarnybinio automobilio stiklus, smogė patruliams.

Policija sekmadienį pranešė, kad Kaune, Varnių gatvėje dėl viešosios tvarkos pažeidimo sulaikytas neblaivus 24-erių vyras policijos tarnybiniame automobilyje tyčia kojomis išdaužė kairės pusės galinių durų stiklą.

Pristatytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyrių, jis tyčia nuplėšė laikino sulaikymo patalpose esančius tris šviestuvus. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Tuo tarpu Šilutės rajone, Verdenės kaime šeštadienį policijos pareigūnams atvykus į iškvietimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir aiškinantis įvykio aplinkybes su 1996 metais gimusiu vyru, pastarasis mėgindamas ranka suduoti vienam iš šalia esančių vyrų pataikė vyriausiajam patruliui į veidą.

Įtariamajam buvo nustatytas 1,23 prom. girtumas, jis uždarytas į areštinę.

Panevėžyje, ligoninės priėmimo skyriuje, neblaivus, 1981 metais gimęs vyras keikėsi necenzūriniais žodžiais ir nevykdė teisėtų policijos pareigūno nurodymų.

Jis ranka trenkė vyriausiajam patruliui, kuris dėl galvos ir kairio peties sumušimų po suteiktos medicininės pagalbos išleistas gydytis ambulatoriškai.

Neblaivus vyras paguldytas į ligoninę.

Dėl visų šių trijų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Likimas

Likimas portretas
Greičiau jį perduokit areštinę -> baxūrėliai padarys jį gaidziu. Toks jau jo likimas.

nu įdomiai

nu įdomiai portretas
normalių žmonių prifotkina paslapčia ir prideda po straipsniais nuotraukų, su visokiom pajuokom apie apsirengimą, kūno formas ir tt, o va tokių "otmorozkų" fotkes užretušuoja. Tai kaip čia yra? Ką mes saugom ir ginam?

...

... portretas
O jo nusikaltimo vietoje negalima buvo ... ?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių