Stipri avarija netoli Karmėlavos: po automobilių susidūrimo – skrydis į sieną

  • Teksto dydis:

Paskutinę šių metų dieną Kauno rajone įvyko skaudi eismo nelaimė. Po dviejų automobilių susidūrimo vienas jų nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į gyvenamo namo sieną ją išversdamas. Avarijos metu nukentėjo trys žmonės.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę kelyje tarp Ramučių ir Karmėlavos, važiuojant kryptimi link Kauno, gautas 12.18 val.

Policijos duomenimis, šioje vietoje susidūrė du lengvieji automobiliai – 79-erių vyro vairuojamas „Peugeot“ ir 43-ejų metų vyro vairuojamas „Volkswagen Passat“. Pastarojo vairuotojas buvo su kvapeliu – atvykę pareigūnai jam nustatė leistiną girtumo laipsnį (0.14 prom.)

Į nelaimės vietą nedelsiant atvyko ne tik pareigūnai, bet ir medikai bei ugniagesiai.

Per automobilių susidūrimą nukentėjo abu transporto priemonių vairuotojai ir „Peugeot“ važiavusi 71-erių keleivė. Visi jie po pirminės apžiūros vietoje išvežti į gydymo įstaigą.

Ugniagesių atstovai pasakojo, kad iki jiems atvykstant „Volkswagen“ vairuotoją iš automobilio jau buvo išvadavę policijos pareigūnai, o „Peugeot“ automobilyje po avarijos įkalintiems dviem žmonėms prireikė ugniagesių pagalbos.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Visi trys išvežti į Kauno klinikas. Sužeidimai – daugiausiai sumušimai: kojų, rankų, krūtinės, galvos“, – portalui kauno.diea.lt vardijo medikų atstovas.

Internete netruko atsirasti vaizdų iš avarijos vietos. Nuotraukose matoma, kad smūgio būta stipraus – po jo vienas automobilis nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į gyvenamojo namo sieną ją išversdamas. Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad į namą įvažiavo „Volkswagen Passat“. 

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ vaizdo įrašas

Pirminiais pareigūnų duomenimis, toje namo dalyje, kuri buvo kliudyta automobilio, žmonių tuo metu nebuvo.

Dėl įvykusios nelaimės šioje kelio atkarpoje gali formuotis spūstys.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTrėžėsi į sienąavarija netoli Karmėlavos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Gaila zmoniu kam taip atsitiko, namelis ''byrantis'' ? Ar gali ziureti i kito kisene , pajegumus ir galimybes ? To ukisko diedo visi noretumem… ir su didele pinigine, kad kuoliukus nuo nelaimiu pastatytu...

Ūkiškas diedas

Ūkiškas  diedas portretas
gal kiek žioplavoti namelio bakūžės savininkai . jei neturėjo rublių talonų dolerių litų apsauginiams stulpeliams , tai dar 1979 pasodinti nemokamų medžių galėjo

kaunietis, dažnas kapinių lankytojas

kaunietis, dažnas  kapinių lankytojas portretas
Kad vienas vairuotojas buvo pagiringas- negerai. Bet ta sankryža yra nesaugi. Važiuojant įKarmėlavos kapines iš Kauno persirikiavus į trečiąja eismo juostaą,prie posūkio į Margavą, pastatyti du KET ženklai: vienas Vertikaslusis ženklinimas 2.1.1 ir virš jo Apvažiavimas iš dešinės 407, ant skiriamosios eimo juostos atitvaro,kurie uždengia matomumą važiuojant su žemesne mašiną, kas at važiuoja iš Karmėlavos. Visada tenka rizikuoti susidurti, nes ten eismas dažnai būna intensyvus.Rašiau apie tai Kauno raj. policijai, bet niekas nesuregavo-vsio zakonno. Gal dabar pamatis ne tik tas kelias promiles, ar joms nurašis avarijos kaltę.... Juokdariai- daugiau nieko
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių