Detektyvas prie Trijų mergelių tilto baigėsi laimingai

Antradienio vakarą Kauno specialiosios tarnybos skubėjo prie Trijų mergelių tilto. Pranešta, kad nuo jo į Nemuną ketina nušokti mergina. Po beveik pusantros valandos trukusių paieškų, kuriose dalyvavo beveik visos specialiosios tarnybos, 19-metė rasta. Tačiau ne Nemune, o prie savo namų Gričiupio mikrorajone.  

Apie tai, kad mergina ketina nušokti nuo minėto tilto į Nemuną, Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie 19 valandą. Skambino sunerimęs jos brolis, gavęs į savo mobilųjį telefoną sesers žinutę su grasinimais.

Netrukus prie Trijų mergelių tilto jau skubėjo keli policijos ekipažai, greitosios pagalbos medikai, ugniagesių gelbėtojų narai. Visus juos pasitiko nusižudyti grasinusios merginos brolis bei būrys smalsuolių. Pačios 19-metės ant tilto nebuvo, dėl to neatmesta, kad ji spėjo įvykdyti savo grasinimus.

Ugniagesių gelbėtojų narams pradėjus naršyti Nemuną, gauta informacijos, kad mergina paskutinį kartą matyta Nemuno ir Neries santakoje. Po šios žinios specialiosios tarnybos su įjungtais švyturėliais išskubėjo ten. O policijos patruliai ėmė tikrinti ir kitus Kauno tiltus – neatmetant, kad 19-metė supainiojo jų pavadinimus arba brolis kažką ne taip suprato.

Tą vakarą, naršydami Nemuną įvairiose Kauno vietose, trys ugniagesių gelbėtojų narai bergždžiai sugaišo pustrečios valandos - nuplaukta net iki restorano „Combo“, kol galiausiai policijos pareigūnai rado merginą netoli vieno Gričiupio mikrorajono bendrabučio, kuriame ji gyvena. 19-metė vizualiai susižalojusi nebuvo. Tačiau ir toliau grasino, kad nusižudys, dėl to vėl jai į pagalbą pasiųsti greitosios medikai. Šie konstatavę, kad mergina blaivi ir nepavartojusi jokių narkotinių medžiagų, nuvežė ją į Kauno klinikas.


Psichologinės pagalbos telefonai (pokalbiai 8-800 linija yra nemokami)

Vaikų linija www.vaikulinija.lt – 116 111

Jaunimo linija www.jaunimolinija.lt – 8 800 28888

Vilties linija, psichologinė pagalba suaugusiems www.kpsc.lt – 8 800 60700

Pagalbos moterims linija – 8 800 66366

Linija Doverija (pagalba teikiama rusų kalba) – 8 800 77277

Dingusių žmonių šeimų paramos centras – 8 800 26161; 8 5 2773135

Psichologinė pagalba internetu:

http://www.vaikulinija.lt

http://jppc.lt/draugas

http://paklausk.kpsc.lt

kasnutiko@yahoo.com



NAUJAUSI KOMENTARAI

palinkejimas

palinkejimas portretas
Savižudybės priežastys merginai kaip pasakojo kiemo bachuriukai buvo kauno klinikų gydytojo Henriko Gintauto Čeidos priekabiavimas..jeigu tai patvirtins teismas subingalvio laukia amžina tamsa...

...

... portretas
Tos moterys tik reklamuotis sugeba.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių