Širdį draskanti pro langą iškritusio vaiko mirtis: labiausiai tikėtina viena versija

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune įvyko širdį verianti nelaimė – pro langą iškrito ir žuvo penkerių metų berniukas. Šiandien aiškėja daugiau šio įvykio detalių.

Penktadienį prokuratūros atstovai pranešė, kad atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl šios nelaimės. Jo metu bus siekiama nustatyti mažamečio mirties priežastį.

„Atliekami visi būtini proceso veiksmai, tiriamos įvykio aplinkybės. Įtarimai niekam nepareikšti“, – teigė prokuratūros atstovai. 

Primename, kad vakar apie 18.45 val. Savanorių prospekte, iš buto, esančio šeštame aukšte, persisvėręs per langą iškrito ir mirtinai susižalojo penkerių metų berniukas.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovai, šeima teisėsaugai nėra žinoma.

Nelaimės metu abu tėvai buvo blaivūs. Pirminiais duomenimis, namuose mažametis nebuvo paliktas vienas, o labiausiai kol kas tikėtina nelaimingo atsitikimo versija.

„Įvykio aplinkybes tiria policija. Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba anksčiau apie šeimą pranešimų nebuvo gavusi“, – portalui kauno.diena.lt komentavo tarnybos Viešųjų ryšių ir komunikacijos skyriaus vedėjas Arūnas Malinovskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nereike leisti eiti prie langu reike buti su vaiku o ne palikti nors tada langa uzdaryti kur vaikas buna

Nuomonė

Nuomonė portretas
Balkonai labai žemi. Pas mane tik 90 cm. Iškristi lengva, pats bijau prie krašto stovėti. Naujus jau daro 120 cm, tie saugesni.

Taip

Taip portretas
Per daug daznai vaikai krenta Lietuvoje pro langus.Aišku kad tevai kalti, tevai buvo namie ir nepastebėjo vaiko ka veikia.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių