Galynėjimasis su betono plokštėmis senjorei kainavo gyvybę

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę į vieną Aleksoto Lakūnų plento privatų kiemą skubėjo visos Kauno specialiosios tarnybos. Apie 16 val. buvo pranešta, kad vyrui su žmona tvarkant kieme betono plokštes, viena iš jų prispaudė moterį.

Į įvykio vietą kartu su policija bei greitosios medikais pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai rado 78-erių nelaimėlę jau išlaisvintą. Pirminiais duomenimis, artimųjų ir kaimynų.

Ji buvo perduota greitosios medikams, kurie dar apie valandą moterį gaivino. Tačiau galiausiai konstatavo jos mirtį.

Siekiant užbėgti už akių dar vienai panašiai nelaimei, ugniagesiai gelbėtojai pastatė minėtas betono plokštes saugiai – kad jos vėl nenukristų.  

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl mirties priežasties nustatymo. Jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros skyriaus, tiriančio sunkius ir labai sunkius nusikaltimus, prokuroras. Siekiant patikrinti visas įmanomas versijas, tokia praktika pastaruoju metu įprasta.

Kol kas realiausia laikoma nelaimingo atsitikimo versija. Šiandien po pietų teisėsaugininkai dar nebuvo gavę atsakymo, kokia velionės mirties priežastis.

Anot žuvusiosios kaimynų, tame pačiame kieme – tik kitame name gyvena ir šios poros vaikai. Ar jie buvo namuose įvykio metu, neaišku. 

Kaimynų žiniomis, yra susižalojęs koją ir žuvusiosios sutuoktinis.

"Jie abu buvo tokie judrūs, kad niekas jiems neduotų tiek metų", – toks buvo pašnekovų atsakymas į portalo kauno.diena.lt klausimą, ar tokiame amžiuje reikėjo imtis tokių darbų?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Idiotiškos

Idiotiškos portretas
jūsų antraštės, žurnalistai!

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Pusdurniai remontininkai pažeidė saugaus darbo ir sunkių detalių sandėliavimo taisykles . Ir , žinoma , darbų zona turėjo būti aptverta , o net kiemo šeimininkai tuomet laikomi pašaliniais -----------------ir jiem draudžiama būti statybos ar kasybos vietoje . Gal 40 metų dirbau tuos darbus ..

Praktikas

Praktikas portretas
Ką reiškia vyresnio amžiaus žmonių pravardžiavimas senjorais? Ispaniškai - ponais?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių