Siaubas Kaune: nušautas vyras, sužeista moteris, ieškotas įtariamas šaulys rastas negyvas

  • Teksto dydis:

Kaune – kraupus nusikaltimas. Rastas nušautas vyras ir sužalota moteris. Gausios pareigūnų pajėgos ieškojo įtariamo šaulio. Vėlų vakarą jis rastas negyvas.

Policija vėlai vakare pranešė, kad netrukus po rasto įtariamojo automobilio Kaune, H. ir O. Minkovskių g., kinologai rado ir ieškoto vyro – Egidijaus Daračiaus (g. 1984 m.) – kūną. Pirminiais duomenimis, vyras mirtinai save susižalojo pats. Šalia rastas ir ginklas.

Kaip skelbta anskčiau, spalio 31 d. apie 17.30 val. Kaune, Lakūnų pl., buvo rastas vyro kūnas ir sužalota moteris su šautinėmis žaizdomis.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas skelbė įtariamojo E. Daračiaus paiešką.

Įtariamasis pasišalino su juodos spalvos automobiliu „Toyota Avensis“, valstybiniai numeriai MHL857. Automobilis rastas Kaune, H. ir O. Minkovskių gatvėje, aikštelėje po viaduku. Fotoreportariams pavyko užfiksuoti jame buvusius keistus daiktus.

Kriminalistų apsupsto automobilio durelės ir bagažinė – atidarytos, todėl daiktus buvo galima aiškiai pastebėti. Mašinos salone, ant galinės sėdynės, matomas didelis juodas krepšys, primėtyta įvairių daiktų. Automobilio bagažinėje matėsi rusvai žalsvas apklotas, tuo tarpu ant žemės, prie pat automobilio, numesta balta antklodė. Be to, galinis automobilio stiklas – išdaužtas.

T. Biliūno/BNS nuotr.

Įtariamasis Egidijus Daračius/Kauno policijos nuotr.

Buvo vykdoma aktyvi šaulio paieška, mobilizuotos policijos pajėgos.


Šiame straipsnyje: nušautas vyrasžmogžudystė Kauneieškomas įtariamasissužalota moterisEgidijus Daračiuspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

neimanoma susitaikyti

neimanoma susitaikyti portretas
Pasirinko ne ta moteri, viskas per ja. Kas ji tokia buvo? Ar tikrai sugyventine, juk jis Vilniui gyvena. Jis tikriausiai buvo visiskai ne prie ko, ne vietoj ir ne laiku. Buvo geras zmogus, atrodo viskas cia netikra.. tokioi jaunystei.. Ilsekis ramybeje Remigijau.

Iki dabar sunku susitaikyt

Iki dabar sunku susitaikyt portretas
Kodėl rašot nesąmones? Ji pamotė buvo , ne mama. Kas nežinot , neteiskit ir nerašinėkit nesamonių. Tikras vyras , geras žmogus buvo. Ilsėkis ramybėj Remyga

Liolia

Liolia portretas
Nu nesuprantu ,bet man atrodo ,kad ta moteris perjauna tureti tokio amziaus sunu !?
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių