Pričiupti katalizatorių vagys nuo pareigūnų spruko elektriniais paspirtukais

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 31-ąją Kauno pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie įtariami katalizatoriaus vagyste. Šie, pastebėję policijos pareigūnus, iš įvykio vietos spruko elektriniais paspirtukais.

Rugpjūčio 31 d. apie 3.30 val. policijos pareigūnai sulaukė pilietiško gyventojo pranešimo, jog Kaune, Plechavičiaus g., vyras išgirdo triukšmą, o pažiūrėjęs pro langą pastebėjo prie automobilių besisukiojančius įtartinus asmenis.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado ne tik nuo automobilio „Lexus“ pradėtą pjauti katalizatorių, bet ir iš įvykio vietos elektriniais paspirtukais besišalinančius du įtartinus vyrus.

Vienas vyras (g. 1998 m.) sulaikytas iškart, kitas (1988 m.) iš pradžių dar slapstėsi, tačiau buvo rastas paryčiais. Kauniečiai yra žinomi policijos pareigūnams.

Kauno pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Paspirtukai tikriausia irgi vogti.

Lauris

Lauris portretas
Kokie malaciai piliečiai ką gausi iš stribų kad padėjo sučiupti katalizatorių vagis? Aš irgi seniau padėjau bet dabar ne todėl kad dabar sulaukiau grasinimų ir psichologinio smurto

senelis

senelis portretas
Malačius pilietis. Ir policija visai neprastai pasirodė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių