Po skaudžios nelaimės Kauno troleibuse – bendrovės komentaras

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kaune troleibuso durys privėrė išlipančią keleivę. Jauna moteris nukentėjo, todėl policija pradėjo tyrimą. Šiandien portalą kauno.diena.lt pasiekė ir bendrovės „Kauno autobusai“ komentaras.

„Kauno autobusai“ atstovė Ramunė Tarandė atsiųstame komentare patikslina, kad šis skaudus įvykis nutiko Ukmergės gatvės stotelėje, važiuojant link Islandijos pl. 

„Neturime tikslių duomenų, ar merginai koja buvo prispausta įlipant ar išlipant. Taip pat neturime duomenų, kad mergina buvo vilkta važiuojančio troleibuso. Tikimės, kad policijos tyrimo metu aplinkybės bus nustatytos“, – teigia atstovė.

Bendrovė taip pat negali pateikti tikslios informacijos dėl merginos sveikatos sutrikdymo laipsnio, nes duomenis medikai pateikia tik tyrėjams.

„Vairuotojas pats iškvietė medikus“, – priduria R. Tarandė ir užsimena, kad visi keleiviai yra drausti, tačiau sprendimą dėl kompensacijos priima draudimo bendrovė, tuo rūpinasi pats nukentėjęs keleivis.

Portalas primena, kad pirmadienį apie 15 val. Kaune troleibusas uždarė duris ir pradėjo važiuoti iš jo nespėjus išlipti 18-metei keleivei.

Pirminiais Kauno policijos duomenimis, merginai durys prispaudė koją. Kol kas nepatvirtintomis žiniomis, pradėjęs važiuoti 59-erių metų vyro vairuojamas troleibusas vilko keleivę kelis metrus.

Dėl sužalojimų, patirtų šio įvykio metu, mergina buvo pristatyta į ligoninę.

Kauno policijos atstovės Justinos Kazragytės teigimu, dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neatidus vairuotojai.

Neatidus vairuotojai. portretas
jau du kartus labai skaudziai nukentejau per vairuotojo kalte.Pirma karta kovo ll-sios g.Staiga stabde,net neissilaikiu isikibusi,buvau ka tik atsitojusi ,nes jau reikejo islipti,kai virtau tai dar puse autobuso zmoniu ant manes suvirto.Truko rankos dvigalvis ir trigalvis raumenyS. Dabar neseniai,ka tik ilipus ir atsizymejus bilieta,staiga gana greitai pradejo vaziuoti autobusas,labai sutrenkiau kojos keleno kaula.Labai neatidus,labai nedemesingui,autobuso viduje maziems vaikams leidzia isdykauti,o tai gali atnesti didele nelaime,tarp kitoko vienas tai virto,bet laimingai,-galva praslydo pro metalini tvirtinima.Autobuso salone seimininkas turi būti vairuotojas,nes kitu jie nelabai klauso-vaikstineja,nesilaiko uz tureklu.

Rura

Rura portretas
Sito tyrimo baigtis aiski; mergina pati kalta, kad nespejo islipti... Pries tris metus mano tetai nutiko panasi nelaime. Ji iskrito is troleibuso pro priekines duris, nes vairuotoja pradejo vaziuoti neuzdariusi duru. Troleibuso ratas jai sutraiske abi kojas. Dabar moteris neigali, o bendrove su teisininku pagalba stengesi irodyti, kad keleive kalta pati. Negana to, pateike ekspertu isvadas, kad troleibusas negali pajudeti is vietos, jei neuzdarytos visos durys:))) Todel nesitikekite teisybes... Merginai linkiu greitai pasveikti.

Vika

Vika portretas
Man pikta,kai dauguma komentatoriu piktinasi,kad vairuoja pagyvene vairuotojai, esa, tikriausiai priimami per pazistamus. Na, kvailiau ir nesugalvosi! Neina jauni dirbti, o gal ju ir nera, todel priimami tie,kurie ateina darbintis (jusu ziniai). Patys eikite "jaunuoliai", kas draudzia, ar jus tik kritikuoti sugebate? Jaunimas emigravo ir dirba tie, kurie liko. Na, o jei nepatinka, vaziuokite savo masinomis arba dviraciais, nes situacija nemanau kad keistusi. Tai tiek del pagyvenusiu vairuotoju. Na,o kad daznai veza kaip malkas - tikra tiesa (aisku, ne visada). Kartais pagalvoju,kad tie vairuotojai kazkada vazinejo sunkvezimiaqis, todel ju toks vaziavimo stilius. Turi nagais ragais isikabines laikytis, kad stojant stoteloeje neisvirstum. Cia jau vadovu rupestis,kaip sita sutvarkyti. Ir dar. Atvaziuoja i stotele 4-5 min. anksciau ir,zinoma, nelaukia,kol ateis nustatytas laikas,o vaziuoja toliau. Ne karta ir ne du nuvaziavo is panoses,nors dar ir neturejo atvaziuoti.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių