Kaune durimis prispaustą merginą troleibusas vilko kelis metrus

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kaune įvyko skaudi nelaimė – troleibuso durys privėrė išlipančią keleivę. Jauna moteris nukentėjo, todėl policija pradėjo tyrimą.

Kauno policijos duomenimis, vakar apie 15 val. Kaune, Šiaurės prospekte esančioje stotelėje, troleibusas uždarė duris ir pradėjo važiuoti iš jo nespėjus išlipti 18-metei keleivei.

Merginai durys prispaudė koją, pradėjęs važiuoti 59-erių metų vyro vairuojamas troleibusas vilko keleivę kelis metrus.

Dėl sužalojimų, patirtų šio įvykio metu, mergina buvo pristatyta į ligoninę.

Kauno policijos atstovės Justinos Kazragytės teigimu, dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Tai gal cia tas pats vairiotojas kuris perejoje partrenke jaunuoli,susizalojo senole troleibuse,kuri patyre luzius. Ir kaltas vaikinas,kad ejo per pereja? Neseniai straipsnis buvo,kad toks atvejis teismu praktikoje pirmas. O cia kas kaltas?irgi xmogus?kad vaziavo troleibusu?kas per vairuotojai dirba?pertikrinti visus reiktu? Lauk pensininkus!

pilietis

pilietis portretas
MATOTE, troleibuso vairuotojas yra iš tos pat visuomenės , kaip ir komentuojantys. Čia dirba ir jaunų, ir darbščių, ir tvarkingų, ir mandagių,BET ir tokių pat ...kaip daugelis čia rašančių, nevaleikų...Na, tokių, kurie rusiškai keikdamiesi , nori gauti asmeninių duomenų [ nors apsimeta labai išprusę ir inteligentai ], ar "žinantys" , kad vairuotojai gauna "daugiau nei tūkstantį", kai didžioji dalis į rankas gauna apie 700 [ tik dirbantys ilgais troleibusais, visą dieną - pertraukiamu grafiku, bei dar išėję per savo išeiginę dieną - gali gauti apie 900-iki1000 ], ar jau tikrai "visi ten seniai ir nemokšos" dirba? Gal reiktų pradėti nuo savęs [ kiekvienam ]...

Troleibusas prispaudė senutę net prie Klinikų

Troleibusas prispaudė senutę net prie Klinikų portretas
Antradienį Troleibusas prispaudė senutei ranką galinėm durim kuri sunkiai vaikšto apie 80 m.net prie Klinikų. Juk prie Klinikų visi sunkūs ligoniai . Stovintys sustojime pradėjo šaukt aš į troleibuso šoną daužyt kol atidarė duris.
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių