Po Joninių pareigūnams įkliuvo smarkiai apgirtę vairuotojai

  • Teksto dydis:

Kauno policija praneša, jog ilgasis savaitgalis buvo be didesnių incidentų, tačiau kai kurie vairuotojai po Joninių nakties ryžosi sėsti prie vairo išgėrę.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai pranešė, jog birželio 24 dieną buvo atlikti vairuotojų blaivumo patikrinimai. Aplink Kauną pareigūnams įkliuvo net keturi vidutinio girtumo vairuotojai.

Pranešama, kad tik po trumpiausios metų nakties, 8.15 val prie vairo neblaivus vairuotojas patikrintas Kauno rajone, Vilkijoje. Pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „VW Passat“. Transporto priemonės vairuotojui (gim. 1974 m.) alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,45 prom.

Pirmadienį, artėjant pietums girtas vairuotojas pareigūnams įkliuvo Kėdainiuose, J. Basanavičiaus gatvėje. Teisės vairuoti neturinčiam ir neblaiviam BMW vairuotojui taip pat nustatytas vidutinis girtumo laipsnis. Jis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,67 prom.

Apie 14.40 val. Kauno rajone, Draseikių kaime nustatytas neblaivus „Audi A4“ automobilio vairuotojas. Dar vienas vairuotojas įpūtė 2,23 prom. alkoholio.

Pirmadienio vakare, apie 21.10 val., dar vienas girtas vairuotojas sėdo prie vairo. Jonavos rajone, Kuigalių kaime pareigūnai sustabdė neblaivų „Citroen“ automobilio vairuotoją. Vyras (gim. 1965 m.) papildė dirtų vairuotojų statistiką ir įpūtė 2,02 prom. alkoholio.

Portalas kauno.diena.lt primena, jog pareigūnai teigė, kad Joninės Kaune buvo gan ramios. Per Joninių šventę budėję pareigūnai tikino, kad apeita be didelių incidentų.

„Tikrai praėjo gan ramiai, didelių blogybių nebuvo. Ši naktis visai neišsiskyrė iš kitų naktų. Net dar sakyčiau, kad savaitgalio naktimis paprastai būna dar ir daugiau pranešimų, negu dabar. Nei avarijų, nei didesnių incidentų ar finansinių nusikaltimų nebuvo. Nesijautė, kad Joninės. Aišku, kad žmonės šventė, bet galbūt išmoko švęsti“, – apie trumpiausios metų nakties šventę kalbėjo Kauno policijos atstovas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) budėtojas taip pat informavo, jog Joninių naktį nebuvo gaisrų, kuriuose žūtų žmonės. Tiesa, buvo iškvietimų, kuriuose teko gesinti ne vietoje sukrautų laužų, tačiau ugnis laiku suvaldyta, todėl neteko gesinti įsismarkavusių liepsnų.

„Pavažinėjome truputį po laužus, keliose vietose degė sukrautos šakos, žolė. Tačiau tai nebuvo dideli gaisrai. Naktis buvo gan ramesnė“, – sakė Kauno PGV atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Toliau

Toliau portretas
Autobuso vairuotojas taip pat pažeidė KET nes paliko nukentėjusi gyvybei pavojingoje būsenoje ir nuvažiavo....BŪTENT JIS IŠPROVOKAVO EISMO ĮVYKĮ, KURIUO METU ŽUVO ŽMOGUS...BET matyt jo tokia buvo KARMA. Jis turėjo žūti. Gal būtų nuskendęs ar panašiai. TOKS JO LIKIMAS. Vairuotoja mergaitė AIŠKIAI nepatyrusi ir kaltint ją reikia atsargiai...Taip ji kažkam skambino...gal tam pačiam godžiam Lietuvos darbdaviui. Gal baimė PRATRASTI darbą buvo baisiau už avariją...DEJA. Aplamdytas AUDI jos vienintelis turtelis apie kuri jį svajojo ir SUNKIAI dirbo kol nusipirko ir še tau...NEBŪKIT PAVYDŪS o dirbkit ir uždirbkit ir jus turėsit..Mažiau gerkit ir rūkykite. Taigi visi įvykio figurantai aptarti....Tai nelaimingas atsitikimas ir neteiskit kitų idant jus kas nors kada nors neteistų....O KET aiškiai pasenusios ...matyt dar nuo automobilizmo pradžios ir sovietinėje sistemoje kur automobilis buvo PRABANGA o ne susiekimo priemonė...MATAU KALTĘ VISŲ šio įvykio dalyvių.....Autobuso vairuotojas taip pat

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Rašoma apie avarijas kurias sukelia girti vairuotojai..O blaivūs nesukelia. Štai Vilniuje teisiama vairuotoja kuri nepraleido pėsčiųjų perėja BĖGANČIO jaunuolio..O ar ji viena kalta???Vairuotoja buvo BLAIVI.... Pasvarstykime......Esu vairuotojas. Stažas nuo 1976 metų...Taigi mano nuomonė tokia....PIRMA autobuso vairuotojas pasielgė ŠLYKŠČIAI...Pakišo jauną nepatyrusią vairuotoją eismo įvykiui kurio pasekmės tragiškos. Maža to PROFESIONALAS mokantis suteikti pirmą pagalbą PALIKO nukentėjusi likimo valiai ir pats nuvažiavo...Pasielgė kaip kiaulė...Nors formaliai jo apkaltinti nepavyks bet avarijos kaltininkas JIS.....Antra: Paauglys elgėsi neadekvačiai. Plepėjo mobiliuoju telefonu, BĖGO per perėją pasėkoje ko pakliuvo po automobiliu....Matyt Murmanske MAŽAI automobiliu ir jis NEMOKĖJO elgtis intensyvaus eismo sąlygomis. Tokiu atveju AUTOBUSO vairuotojas galėjo nors ir neprivalėjo jį įspėti garsiniu signalu. Autobuso vairuotojas taip pat pažeidė KET nes paliko nukentėjusi gyvybei pavojing

TAI JAU NELABAI

TAI JAU NELABAI portretas
Buvo adekvatūs jei"truputį pavažinėjo po laužus"Nors viešai nesigirtų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių