Po incidento V. Krėvės prospekte – įspėjimas: pasisaugokite tokių gaujų!

  • Teksto dydis:

Antradienį viena kaunietė feisbuke pasidalijo pagalbos prašymu: prie „Pasimatymo Iki“ keturi asmenys sumušė jos patėvį, todėl mergina ieškojo įvykio liudininkų. Laimei, incidentą užfiksavo vaizdo kameros, netrukus atsirado ir įvykio liudininkė. Tačiau kaunietė įspėja – pasisaugokite tokių gaujų!

„Įvykio veiksmas prasidėjo dar pastate, kur minėti vaikinai spjaudėsi ir kitaip kėlė problemas (mes ten nuomojame patalpas). Jie ten buvo matomi ir taip elgėsi ne pirmą kartą, tik iki šiol nebuvo prieita iki fizinio smurto. Patėviui juos sudrausminus viskas išsirutuliojo iki konflikto lauke, kur patėvis vieną iš tos gaujos laikė prispaudęs, o kiti jį spardė. Kiek girdėjau, tie patys asmenys tą pačią dieną iš pastate esančios „Iki“ parduotuvės (galimai, nes pati neturiu įrodymų) vogė alkoholį“, – įvykio aplinkybes pasakojo mergina.

„Tą prispaustą asmenį suėmė iškviesta policija (padėjo surakinti „Iki“ parduotuvės apsaugininkė, o pastato apsauga, kuri privalo nuolat budėti, taip ir nepasirodė). Šiandien dėl feisbuko įrašo, kuriuo pasidalinau, sužinojau, kad vaizdo kameros prie parduotuvės užfiksavo konfliktą ir asmenys matosi. Jei gerai supratau, trys iš jų yra nepilnamečiai, anksčiau turėję reikalų su policija.

Mergina pasakoja, kad pamačiusi įrašą feisbuke, atsirado ir įvykio liudininkė. „Dabar pagrindinė problema yra ne pats sužalojimo faktas. Tikiu, kad turint filmuotą medžiagą ir nenustojant ieškoti teisybės (visgi vieną žmogų puolė keturi asmenys), smurtautojai bus nubausti, bet faktas, kad būtent tas rajonas yra labai pavojingas ir ten nuolat kyla panašių problemų. Klientės skundžiasi bijančios išeiti į lauką, dėl „Katpėdėlės“, kuri vienu metu dirbo visą parą, gerokai buvo padaugėję alkoholiu paremtų įvykių, o alaus baras, esantis prie „Iki“ įėjimo turi savo nuolatinių klientų ratą, kurie neretai tiesiog apsigyvena pastate... Pastato administracija jiems padaryti nieko negali, kol jie nekelia fizinės grėsmės“, – teigė mergina.

„Policija buvo atvažiavusi iškart po įvykio, surašė protokolą, tyrėjas vakar vakare taip pat susisiekė“, – sakė mergina.

Kauno policijos atstovė spaudai Odeta Vaitkevičienė portalui patvirtino, kad pranešimas apie šį incidentas yra užfiksuotas. „Antradienį apie 17.30 val. prekybos centro aikštelėje buvo sumuštas vyras. Jis buvo pristatytas į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, po apžiūros buvo išleistas į namus. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Dar vakar buvo sulaikytas vienas jaunuolis, gimęs 1997 metais“, – teigė O. Vaitkevičienė.

Portalo žurnalistams susisiekus su „Iki“ parduotuvės komunikacijos vadove Indre Baltrušaitiene, ji tvirtino, kad apie tokius nusiskundimus įmonė pranešimų gavusi nėra. „Mūsų parduotuvė yra pastato viduje, kas vyksta aplink ją, tai nėra mūsų atsakomybėje“, – komentavo komunikacijos atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Sutikčiau palikčiau pora skyliu kiekvieno iš dalyvio kojose, gal tada apsiramintų

Mindaugas

Mindaugas  portretas
Yra kitų teisėtų būdų uždirbti pinigu jei galva turi,susimastykit nustokit gert šudą malt ir bus tu pinigu. O ne plėškit ir daužykit už savę silpnesnius žmonęs.Meskit šį kelia

Mindaugas

Mindaugas portretas
Viską pateisinu visas varkęs ir pnš nes kitaip nieko neturėsi. Bet nepateisinu išgamu kurie muša močiutęs senukus arba plėšo rankinukus. Ir dar sumuša aišku prieš narkata ir pedofilija o toliau kas kaip nori tas tą daro emsmė jiems pasisekė kad užpuolė ne kokį mano tėva ar mama. Nes čia ju šita specialybė ir nutruktų.
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių