Pavojingas manevras kelių gaideliui su BMW gali kainuoti brangiai

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Kauno pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę, kurios metu iš viso užfiksavo tris leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus

Reido metu sulaikyti du vairuotojai, kurie viršijo greitį nuo 20 iki 30 km/val., vienas – daugiau negu 50 km/val.

Taip pat tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš viso išaiškinta 11 neblaivių automobilių vairuotojų. Nustatyti aštuoni lengvo girtumo atvejai, trys – vidutinio. Taip pat nustatyti keturi neblaivūs dviračių vairuotojai.

Vasario 15 d. apie 12.55 val. pareigūnai gavo pranešimą, jog Ramučiuose esančioje Plento g. įvyko eismo nelaimė. Nuvykus nurodytu adresu rasti du apgadinti automobiliai: „VW Touran“, kurį vairavo 28-erių metų vyras ir automobilis „Mazda“, kurį vairavo 62-ejų metų vyras. „Mazda“ automobilio vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,58 prom.

Vasario 17 d. apie 18 val. Kėdainiuose, Kauno g., pareigūnai pastebėjo keliu įtartinai važiuojantį dviratininką. Sustabdytam 51-erių metų vyrui alkoholio matuokliu nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,27 prom.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo 28 pėsčiųjų eismo dalyvių padarytus Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus. Užfiksuoti aštuoni pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai. Taip pat pareigūnai nustatė 10 asmenų, vairavusių transporto priemones, tačiau neturinčių teisės to daryti.

Vasario 16 d. apie 14.05 val. Kauno r., kelyje Kaunas-Prienai-Alytus 15 km, 33-ejų metų vyras, vairuodamas automobilį BMW, pažeidė kelio ženklą „lenkti draudžiama“, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą kirsdamas ištisinę ženklinimo liniją ir lenkė ta pačia kryptimi važiavusią transporto priemonę, taip keldamas pavojų ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumui. Vairuotojui surašytas administracinių nusižengimų protokolas. Už tai gresia bauda iki 230 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki 6 mėnesių.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo šeši eismo dalyviai (pernai iki vasario mėnesio pabaigos – septyni), dar 96 sužeisti (pernai – 83).

Primenama, jog tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau. Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis KET, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio!



NAUJAUSI KOMENTARAI

MT

MT portretas
Ah, kaip negerai, nebūtų "bmw",nebebūtų ir ""gaidelių "Tik ką su asilais daryti?

hmm

hmm portretas
Teismo nebuvo, o vairuotoja jau GAIDZIU vadina. Gal zmogus visiskai nekaltas, jis dar net pazeidejas nera, kol teismo nebuvo, o zurnalistas ji GAIDZIU vadina.

Aplamai

Aplamai portretas
negraziai ir vulgariai skamba pagrindiniam Kauno dienrastyje visokie gatves epitetai. Nusizengusiam yra bauda, be jokiu uzgauliojimu. Gaideliai, ziurkytes, asiliukai, vistytes...Gal ir zurnalista reiktu pavadint kaip nors. Ypac kai paraso kokia nesamone?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių