Pareigūnai sulaikė iš moters namų maisto produktus vogusį „tarzaną“

  • Teksto dydis:

Nuo praėjusių metų tarpušvenčio iš vienos Kauno rajono gyventojos namų pastoviai dingdavo maisto produktai. Tirdami atvejį pareigūnai išsiaiškino – moters šaldytuvą ištuštindavo buvęs jos vyras. Tačiau, kur kas labiau nei minėtas elgesys policiją nustebino vagišiaus gyvenimo būdas – jis gyveno miške savo suręstoje buveinėje.

Pasak Kauno rajono pareigūnų, viskas prasidėjo dar praėjusių metų gruodžio 27 dieną, kuomet moteris pastebėjo, kad išlaužiant langą ir duris buvo patekta į namus bei pavogti ne tik grynieji pinigai, trys buteliai alkoholinių gėrimų, bet ir įvairūs maisto produktai iš šaldiklio ir šaldytuvo. 

Panaši istorija pasikartojo dar tris kartus – šaldytuvas vis ištuštėdavo, o namų langas ar durys likdavo apgadinti.  Vieną kartą buvo rastos jau praviros durys, tačiau niekas nebuvo pavogta.

Nekviesto svečio paskutinis apsilankymas įvyko praėjusią savaitę, laikotarpiu nuo vasario 12 d. iki 13 d. Netrukus po to vyras buvo sulaikytas. 

Vasario 18 dieną Kauno rajone, Alšėnų seniūnijos miškuose, sulaikant 46 metų įtariamąjį pareigūnai kiek nustebo – vyriškis gyveno miške gana išmaniai suręstoje buveinėje.

Galiausiai, vasario 20 d. vyrui paskirta kardomoji priemonė – suėmimas dviem mėnesiams.

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka dėl šio įvykio ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai numatoma atsakomybė: bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O kiek vien maisto reikėjo pokario partizanams....ne tokių išdaigų prikrėsdavo vien dėl to pačio ...

...

... portretas
Che: "Vieną kartą buvo rastos jau praviros durys, tačiau niekas nebuvo pavogta" - specialiai paliko praviras duris, o tas net neužlipo...

ALKOHOLIKAS

ALKOHOLIKAS portretas
GAL TAI PASKUTINIS MIŠKO BROLIS , PRIEŠ KELETĄ METŲ JAPONIJOJ PAGAVO BESISLAPSTANTĮ NUO ANTROJO PASAULINIO KARO METŲ
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių